دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1 نویسندگان: Belchiolina Beatriz Fonseca, Heriberto Fernandez, Daise Aparecida Rossi (eds.) سری: ISBN (شابک) : 9783319299068, 9783319299075 ناشر: Springer International Publishing سال نشر: 2016 تعداد صفحات: 212 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 3 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب Campylobacter spp. و ارگانیسم های مرتبط در طیور: تداخلات پاتوژن-میزبان، تشخیص و اپیدمیولوژی: میکروبیولوژی پزشکی، دامپزشکی، میکروبیولوژی، بهداشت عمومی، علوم غذایی، کشاورزی
در صورت تبدیل فایل کتاب Campylobacter spp. and Related Organisms in Poultry: Pathogen-Host Interactions, Diagnosis and Epidemiology به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب Campylobacter spp. و ارگانیسم های مرتبط در طیور: تداخلات پاتوژن-میزبان، تشخیص و اپیدمیولوژی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب بررسی گسترده ای از تحقیقات در مورد Campylobacter، Helicobacter و Arcobacter گونه های موجود در طیور ارائه می دهد. این شامل اپیدمیولوژی، تشخیص، پاسخ ایمنی و کنترل بیماری این ارگانیسم ها در تولید مرغ تجاری است. مقاومت ضد میکروبی، و بروز و پتانسیل بیماری انسانی این باکتریها نیز مورد بحث قرار گرفته است.
یک دیدگاه جهانی توسط متخصصان چهار قاره - آمریکای جنوبی، آمریکای شمالی، اروپا و آفریقا این اثر مرجع برای صنعت طیور، آزمایشگاههای تحقیقاتی، کارکنان بهداشت عمومی و دانشجویان ارزشمند خواهد بود. یک نمای کلی از ادبیات مربوطه توسط فهرست های مرجع در پایان هر فصل ارائه شده است.
This book provides an extensive review of research into Campylobacter, Helicobacter and Arcobacter species found in poultry. It includes the epidemiology, diagnosis, immune response and disease control of these organisms in commercial poultry production. Antimicrobial resistance, and the incidence and human disease potential of these bacteria is also discussed.
A global perspective is presented by experts from four continents – South America, North America, Europe and Africa. This reference work will be of value to the poultry industry, research laboratories, public health workers and students. An extensive overview of the relevant literature is provided by the reference lists at the end of each chapter.
Front Matter....Pages i-xii
About Campylobacter spp.....Pages 1-18
Isolation and Identification of Campylobacter spp. in Poultry....Pages 19-35
Colonization of Campylobacter jejuni in Poultry....Pages 37-58
Immune Response After Campylobacter spp. Infection in Poultry....Pages 59-74
Campylobacter jejuni in Poultry: A Commensal or a Pathogen?....Pages 75-87
A Glance at Prokaryotes and Eukaryotes Interplay and Campylobacter jejuni–Host Interaction....Pages 89-124
Epidemiology of Campylobacter in Farms....Pages 125-135
Control of Campylobacter spp. in Commercial Poultry Production....Pages 137-149
Campylobacter spp.: Capacity of Biofilm Formation and Other Strategies of Survival and Adaption to Remain in the Poultry Industry....Pages 151-164
Antimicrobial Resistance in Campylobacter spp.....Pages 165-183
Non-jejuni/coli Campylobacter Species and Related Organisms in Poultry, and Their Relevance in Human and Animal Disease....Pages 185-206