دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1 نویسندگان: Jordi H. Borrell, Òscar Domènech, Kevin M.W. Keough (auth.) سری: SpringerBriefs in Biochemistry and Molecular Biology ISBN (شابک) : 9783319302751, 9783319302775 ناشر: Springer International Publishing سال نشر: 2016 تعداد صفحات: 126 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 6 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب پروتئین غشایی - فعل و انفعالات لیپیدی: فیزیک و شیمی در Bilayer: علوم پروتئین، شیمی بیورگانیک، بیوفیزیک و فیزیک بیولوژیکی
در صورت تبدیل فایل کتاب Membrane Protein – Lipid Interactions: Physics and Chemistry in the Bilayer به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب پروتئین غشایی - فعل و انفعالات لیپیدی: فیزیک و شیمی در Bilayer نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب بهعنوان مقدمهای کوتاه بر شیمی فیزیک غشاهای زیستی برای دانشجویان کارشناسی علوم طراحی شده است و بهویژه به برهمکنشهای غشای لیپید-پروتئین اختصاص دارد. مقدمه ای کلی در فصل های 1 و 2 ارائه شده است. فصل های بعدی، 3 و 4، پذیرفته ترین نظریه ها را در مورد برهمکنش های پروتئین غشایی لیپیدی و همچنین رویکردهای تجربی جدید، به ویژه که از علوم نانو به عنوان اتمی برای میکروسکوپ نشات گرفته اند، توضیح می دهند. و طیف سنجی نیروی تک مولکولی. این کتاب بر ارتباط پارامترهای فیزیکی به عنوان فشار سطح جانبی و انحنای چربی به عنوان عواملی برای درک ویژگیهای فیزیکوشیمیایی غشاهای زیستی تأکید میکند.
This book has been conceives as a brief introduction to biomembranes physical chemistry for undergraduate students of sciences, and it is particularly dedicated to the lipid-protein membrane interactions. A general introduction is presented in Chapters 1 and 2. The following Chapters, 3 and 4, describe the most accepted theories on lipid-membrane protein interactions as well as the new experimental approaches, in particular, these arose from nano sciences as atomic for microscopy and single molecule force spectroscopy. The book emphasizes the relevance of physical parameters as the lateral surface pressure and the lipid curvature as actors for understanding the physicochemical properties of the biomembranes.
Front Matter....Pages i-xiv
Molecular Membrane Biochemistry....Pages 1-29
Physicochemical Properties of Lipids and Macromolecules in Higher Level Organization....Pages 31-61
Lateral Distribution of Membrane Components and Transient Lipid-Protein Structures....Pages 63-87
Dependence of Protein Membrane Mechanisms on Specific Physicochemical Lipid Properties....Pages 89-116