ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Membrane Protein – Lipid Interactions: Physics and Chemistry in the Bilayer

دانلود کتاب پروتئین غشایی - فعل و انفعالات لیپیدی: فیزیک و شیمی در Bilayer

Membrane Protein – Lipid Interactions: Physics and Chemistry in the Bilayer

مشخصات کتاب

Membrane Protein – Lipid Interactions: Physics and Chemistry in the Bilayer

ویرایش: 1 
نویسندگان: , ,   
سری: SpringerBriefs in Biochemistry and Molecular Biology 
ISBN (شابک) : 9783319302751, 9783319302775 
ناشر: Springer International Publishing 
سال نشر: 2016 
تعداد صفحات: 126 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 6 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 34,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب پروتئین غشایی - فعل و انفعالات لیپیدی: فیزیک و شیمی در Bilayer: علوم پروتئین، شیمی بیورگانیک، بیوفیزیک و فیزیک بیولوژیکی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 2


در صورت تبدیل فایل کتاب Membrane Protein – Lipid Interactions: Physics and Chemistry in the Bilayer به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب پروتئین غشایی - فعل و انفعالات لیپیدی: فیزیک و شیمی در Bilayer نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب پروتئین غشایی - فعل و انفعالات لیپیدی: فیزیک و شیمی در Bilayer



این کتاب به‌عنوان مقدمه‌ای کوتاه بر شیمی فیزیک غشاهای زیستی برای دانشجویان کارشناسی علوم طراحی شده است و به‌ویژه به برهمکنش‌های غشای لیپید-پروتئین اختصاص دارد. مقدمه ای کلی در فصل های 1 و 2 ارائه شده است. فصل های بعدی، 3 و 4، پذیرفته ترین نظریه ها را در مورد برهمکنش های پروتئین غشایی لیپیدی و همچنین رویکردهای تجربی جدید، به ویژه که از علوم نانو به عنوان اتمی برای میکروسکوپ نشات گرفته اند، توضیح می دهند. و طیف سنجی نیروی تک مولکولی. این کتاب بر ارتباط پارامترهای فیزیکی به عنوان فشار سطح جانبی و انحنای چربی به عنوان عواملی برای درک ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی غشاهای زیستی تأکید می‌کند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

This book has been conceives as a brief introduction to biomembranes physical chemistry for undergraduate students of sciences, and it is particularly dedicated to the lipid-protein membrane interactions. A general introduction is presented in Chapters 1 and 2. The following Chapters, 3 and 4, describe the most accepted theories on lipid-membrane protein interactions as well as the new experimental approaches, in particular, these arose from nano sciences as atomic for microscopy and single molecule force spectroscopy. The book emphasizes the relevance of physical parameters as the lateral surface pressure and the lipid curvature as actors for understanding the physicochemical properties of the biomembranes.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages i-xiv
Molecular Membrane Biochemistry....Pages 1-29
Physicochemical Properties of Lipids and Macromolecules in Higher Level Organization....Pages 31-61
Lateral Distribution of Membrane Components and Transient Lipid-Protein Structures....Pages 63-87
Dependence of Protein Membrane Mechanisms on Specific Physicochemical Lipid Properties....Pages 89-116




نظرات کاربران