ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Pie: A Global History

دانلود کتاب پای: تاریخ جهانی

Pie: A Global History

مشخصات کتاب

Pie: A Global History

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری: The Edible Series 
ISBN (شابک) : 1861894252, 9781861894250 
ناشر: Reaktion Books 
سال نشر: 2009 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 8 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 40,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 15


در صورت تبدیل فایل کتاب Pie: A Global History به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب پای: تاریخ جهانی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب پای: تاریخ جهانی



پای سیب. کیک کدو. کیک شپرد. سفال مرغ. شیرین یا خوش طعم، کیک ها محبوب هستند. همه یک مورد علاقه دارند با این حال، با وجود جذابیت گسترده آن، هرگز کتابی به این غذای فروتن اختصاص داده نشده است - تا کنون.

            جانت کلارکسون در Pie نشان می دهد که چگونه چیزی که زمانی یک ظرف کاملاً عملی از لایه های ضخیم بود. خمیر به یک خلاقیت ارجمند هنر آشپزی تبدیل شده است. بحث در مورد چگونگی کامل کردن پوسته شیرینی پف دار و ایده آل به همان اندازه که در مورد تعریف پای وجود دارد: آیا باید پوسته بالایی و پایینی داشته باشد؟ آیا خمیر پای است؟ کلارکسون با جزئیات خوش طعم، پای را در تمام انواع آن جشن می گیرد. او به کاربردهای تجاری، ارزش غذایی و اهمیت فرهنگی کیک اشاره می کند. و او تغییرات بین المللی آن را بررسی می کند، از پای گوشت خوک بریتانیا و انواع بی پایان پای گوشت استرالیا و نیوزیلند گرفته تا کورنیک روسی و پای سیب آمریکایی خوب قدیمی. در سراسر جهان اشتهای همه خوانندگان تشنه تاریخ آشپزی و کنجکاوی در مورد انواع مختلف این غذای لذت بخش را برآورده می کند، و ممکن است آنها را تشویق کند که پیش بند بپوشند و به سمت اجاق گاز بروند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Apple pie. Pumpkin pie. Shepherd’s pie. Chicken potpie. Sweet or savory, pies are beloved; everyone has a favorite. Yet despite its widespread appeal there has never been a book devoted to this humble dish—until now.

            Janet Clarkson in Pie illustrates how what was once a purely pragmatic dish of thick layers of dough has grown into an esteemed creation of culinary art. There is as much debate about how to perfect the ideal, flaky pastry crust as there is about the very definition of a pie: Must it have a top and bottom crust? Is a pasty a pie? In flavorful detail, Clarkson celebrates the pie in all its variations. She touches pon the pie’s commercial applications, nutritional value, and cultural significance; and she examines its international variations, from Britain’s pork pie and Australia and New Zealand’s endless varieties of meat pie to the Russian kurnik and good old-fashioned American apple pie.

            This delectable salute to the many pies enjoyed the world over will satisfy the appetites of all readers hungry for culinary history and curious about the many varieties of this delightful food, and it just might inspire them to don aprons and head for the stove.



فهرست مطالب

Contents......Page 7
Prologue: Preliminary Observations on Pie......Page 9
A Brief History of Pie......Page 19
The Universal Appeal of Pie......Page 33
Pies by Design......Page 44
Filling Stuff......Page 57
Special Occasion Pies......Page 77
Around the World with Pie......Page 91
Imaginary Pies......Page 102
Epilogue: The Future of Pie......Page 115
Recipes......Page 119
Select Bibliography......Page 130
Websites and Associations......Page 131
Acknowledgements......Page 132
Photo Acknowledgements......Page 133
Index......Page 134




نظرات کاربران