ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب 50 Great Appetizers

دانلود کتاب 50 پیش غذای عالی

50 Great Appetizers

مشخصات کتاب

50 Great Appetizers

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 0740776509 
ناشر: Andrews McMeel Publishing 
سال نشر: 2008 
تعداد صفحات: 122 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 4 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 56,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 8


در صورت تبدیل فایل کتاب 50 Great Appetizers به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب 50 پیش غذای عالی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب 50 پیش غذای عالی

پیش غذاها خوراکی های جدید هستند.» -- مجله نیویورک
استارتر، سرگرم کننده-بوش، آنتی پاستی، هورس دووور، مزه، آنتوجیتو، دیم سام، تاپاس، کاناپه، فینگر فود - مهم نیست که آنها را چه می نامید، مردم در همه جا بشقاب های کوچک را به جای غذاهای سنتی انتخاب می کنند. غذاهای مبتنی بر غذا.
سرآشپز و مدرس آشپزی تحسین شده بین المللی، پاملا شلدون جانز، 50 پیش غذای جشن و توصیه های عملی برای برنامه ریزی مهمانی در مورد ارائه، آماده سازی، تزئین، و ایمنی غذا ارائه می دهد تا الهام بخش بسیاری از گردهمایی های موفق باشد. همچنین شامل 10 منوی مضمونی است که شامل دستور العمل های مزه های خاورمیانه، لقمه های بازار کشاورزان، آنتوجیتوهای مکزیکی، بشقاب های گیاهی و غیره می شود.
دستور العمل های موجود در این کتاب آشپزی مفید و قابل هدیه بر اساس روش پخت دسته بندی شده اند، از جمله آنهایی که روی آن و غوطه ور، کبابی و سیخ شده، پر و رول شده، یا آبکاری و سس. عکس‌های چهار رنگ جذاب، کل کتاب را به تصویر می‌کشند.
دستور پخت‌ها شامل برگ‌های انگور پرشده با ماست شوید، بروشتا گوجه‌فرنگی موروثی، فلفل قرمز بو داده پوبلانو پر شده با میگو و خرچنگ، بال‌های مرغ دودی با چای، و موارد دیگر است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Appetizers are the new entrees.» --New York Magazine
Starters, amuses-bouche, antipasti, hors doeuvres, mezes, antojitos, dim sum, tapas, canapes, finger foods--no matter what you call them, people everywhere are choosing small plates over traditional entree-based meals.
Internationally acclaimed chef and culinary instructor Pamela Sheldon Johns presents 50 festive appetizers and practical party-planning advice on presentation, preparation, decoration, and food safety to inspire many successful gatherings. Also included are 10 themed menus featuring recipes for Middle Eastern mezes, farmers market morsels, Mexican antojitos, vegetarian plates, and more.
The recipes in this handy and giftable cookbook are categorized according to cooking method, including those that are topped and dipped, grilled and skewered, stuffed and rolled, or plated and sauced. Mouthwatering four-color photographs illustrate the book throughout.
Recipes include Stuffed Grape Leaves with Dilled Yogurt, Heirloom Tomato Bruschetta, Roasted Poblano Chilies Stuffed with Shrimp and Crab, Tea-Smoked Chicken Wings, and much more.





نظرات کاربران