ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Salumi The Craft of Italian Dry Curing

دانلود کتاب سالومی هنر پخت خشک ایتالیایی

Salumi  The Craft of Italian Dry Curing

مشخصات کتاب

Salumi The Craft of Italian Dry Curing

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 0393068595 
ناشر: W. W. Norton & Company 
سال نشر: 2012 
تعداد صفحات: [224] 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 5 Mb 

قیمت کتاب (تومان) : 50,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 9


در صورت تبدیل فایل کتاب Salumi The Craft of Italian Dry Curing به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب سالومی هنر پخت خشک ایتالیایی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب سالومی هنر پخت خشک ایتالیایی

صنایع دستی سالومی ایتالیایی، که اکنون برای آشپز آمریکایی قابل دسترسی است، از نویسندگان پرفروش‌ترین Charcuterie.
مایکل رولمن و برایان پولسین با موفقیت شگفت‌انگیز خود، Charcuterie، الهام‌بخش احیای سوسیس‌سازی مصنوعی و پخت بیکن شدند. اکنون آنها با سالومی، کتابی که دستور العمل‌ها و تکنیک‌های پخت گوشت خشک را بررسی و ساده‌سازی می‌کند، عمیقاً به سمت ایتالیایی این صنعت می‌روند. از آنجایی که منابع و روش های تهیه غذای ما به یک بحث ملی تبدیل شده است، تعداد فزاینده ای از آشپزها و سرآشپزهای حرفه ای مشتاق یادگیری روش های اساسی تهیه گوشت به روش سنتی هستند. رولمن و پولسین دستور العمل‌هایی را برای هشت محصول اصلی موجود در رپرتوار سالومی گوشت خوک ایتالیا ارائه می‌دهند: گوانسیاله، کوپا، اسپلا، لاردو، لونزا، پانستا، پروشوتو و سالامی، و حتی به ما نشان می‌دهند که چگونه یک گراز را به روش‌های ایتالیایی و آمریکایی قصاب کنیم. این کتاب با 100 دستور العمل و تصویر از هنر روش های باستانی مدرن و جدید، درک کاملی از سالومی ارائه می دهد. 100 تصویر 16 صفحه عکس رنگی.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

The craft of Italian salumi, now accessible to the American cook, from the authors of the best-selling Charcuterie.
Michael Ruhlman and Brian Polcyn inspired a revival of artisanal sausage making and bacon curing with their surprise hit, Charcuterie. Now they delve deep into the Italian side of the craft with Salumi, a book that explores and simplifies the recipes and techniques of dry curing meats. As the sources and methods of making our food have become a national discussion, an increasing number of cooks and professional chefs long to learn fundamental methods of preparing meats in the traditional way. Ruhlman and Polcyn give recipes for the eight basic products in Italy’s pork salumi repertoire: guanciale, coppa, spalla, lardo, lonza, pancetta, prosciutto, and salami, and they even show us how to butcher a hog in the Italian and American ways. This book provides a thorough understanding of salumi, with 100 recipes and illustrations of the art of ancient methods made modern and new. 100 illustrations 16 pages of color photographs.





نظرات کاربران