ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب More from Macrina: New Favorites from Seattle's Popular Neighborhood Bakery

دانلود کتاب اطلاعات بیشتر از Macrina: New Favorites from Seattle's Popular Neighborhood Bakery

More from Macrina: New Favorites from Seattle's Popular Neighborhood Bakery

مشخصات کتاب

More from Macrina: New Favorites from Seattle's Popular Neighborhood Bakery

ویرایش:  
نویسندگان: , ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 1570617791, 9781570617799 
ناشر: Sasquatch Books 
سال نشر: 2012 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 16 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 48,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 6


در صورت تبدیل فایل کتاب More from Macrina: New Favorites from Seattle's Popular Neighborhood Bakery به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب اطلاعات بیشتر از Macrina: New Favorites from Seattle's Popular Neighborhood Bakery نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب اطلاعات بیشتر از Macrina: New Favorites from Seattle's Popular Neighborhood Bakery

لزلی مکی پس از همکاری با لیدیا شایر و سوزان رجیس در بوستون و به عنوان سرپرست نانوایی در نانوایی بزرگ سنترال سیاتل، نانوایی و کافه مکرینا را در سیاتل در سال 1993 افتتاح کرد. او در میان اولین موج آمریکایی‌هایی بود که با دستور العمل‌هایی از نانوایان چیره دست اروپایی و فرآیند تخمیر طولانی و آهسته آزمایش می‌کردند.
مکی اهمیت سنتی و تقریباً معنوی این صنایع دستی را دوباره کشف کرد. او توضیح می‌دهد: «در فرانسه، نانواها مورد احترام هستند، زیرا نان بخش مرکزی خانواده و جامعه است.» این کتاب جدید بیشتر نان‌های غیرقابل مقاومت و صنعتگر مکی، از جمله نان‌های مسطح و تأکید بر نان‌های سنتی ایتالیایی دارد. خواننده همچنین کیک، کلوچه، پای و سایر شیرینی‌ها و خوراکی‌هایی را که مشتریان فداکار دوست دارند، پیدا می‌کند. مکی عمیقاً در جامعه Puget Sound ریشه دارد و روابطی که با مشتریان، کارمندان و تولیدکنندگان دارد بسیار ارزشمند است. داستان های برخی از افراد مورد علاقه او در سراسر کتاب پاشیده شده است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Leslie Mackie opened Macrina Bakery & Café in Seattle in 1993 after working with Lydia Shire & Susan Regis in Boston and as head baker at Seattles Grand Central Bakery. She was among the first wave of Americans experimenting with recipes from European master bakers and a long, slow fermentation process.
Mackie rediscovered the crafts traditional, almost spiritual importance. «In France, bakers are revered because bread is such a central part of the family and the community,» she explains.
This new book has more of Mackies irresistible, artisanal breads, including flatbreads and an emphasis on traditional Italian breads. The reader will also find cakes, cookies, pies, and other sweets and savories that devoted customers love. Mackie is deeply rooted in the Puget Sound community and treasures the relationships she has with customers, employees, and producers. Stories of some of her favorite people are sprinkled throughout the book.





نظرات کاربران