دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: From the Editors of Fine Cooking
سری:
ISBN (شابک) : 9781627104296
ناشر: Taunton Press
سال نشر: 2013
تعداد صفحات: 274
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 6 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب How to Squeeze a Lemon 1.023 Kitchen Tips, Food Fixes, and Handy Techniques به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب چگونه یک لیمو را فشار دهیم 1.023 نکات آشپزخانه، اصلاحات غذا، و تکنیک های مفید نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
آیا تا به حال به این فکر کرده اید که چگونه قاچ های لیمو را برش
دهید تا در چشم شما نریزند؟ یا با آن کدو سبزهای بیش از حد رشد
کرده از باغ چه باید کرد؟ چگونه می توان آن نانی را که فقط بلند
نمی شود نجات داد؟ در چگونه یک لیمو را فشار دهیم، آشپزهای خانگی
و سرآشپزها به طور یکسان منبع لذت بخش و تقریباً بی پایانی از
مرجع اطلاعات آشپزی پیدا می کنند.
پیگیری برنده جایزه IACP، How to Break a Egg، فوق العاده آموزنده
و سرگرم کننده چگونه یک لیمو را فشار دهیم مملو از بیش از 1000
نکته تازه، تکنیک های آزمایش شده در آشپزخانه، و جایگزین های
هوشمندی است که Bedevil هر روز می پزد، و همه از خوانندگان،
مشارکت کنندگان و سردبیران Fine Cooking، یکی از مجلات آشپزی مورد
علاقه آمریکاست.
Ever wonder how to cut lemon wedges so they wont squirt you in
the eye? Or what to do with those overgrown zucchinis from the
garden? How to save that bread that just wont rise? In How to
Squeeze a Lemon, home cooks and chefs alike will find a
delightful and nearly endless source of cooking information
reference.
The follow-up to the IACP-award winning, How to Break an Egg,
the wonderfully informative and entertaining How to Squeeze a
Lemon is chock full of more than 1,000 fresh tips,
kitchen-tested techniques, and smart substitutions that bedevil
cooks every day, and all from the readers, contributors, and
editors of Fine Cooking, one of Americas favorite cooking
magazines.