ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Buvette The Pleasure of Good Food

دانلود کتاب Buvette لذت غذای خوب

مشخصات کتاب

Buvette The Pleasure of Good Food

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
 
ناشر: Life Style 
سال نشر: 2014 
تعداد صفحات: 229 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 127 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 59,000

کتاب مورد نظر موجود نمی باشد



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 7


در صورت تبدیل فایل کتاب Buvette The Pleasure of Good Food به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب Buvette لذت غذای خوب نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب Buvette لذت غذای خوب

بهترین آشپزی فرانسوی Bistro - طعم‌های ساده و در عین حال پیچیده - توسط مالک و سرآشپز رستوران مشهور نیویورک سرگرم کننده، اما با طعمی خوشمزه جودی ویلیامز، صاحب رستوران Buvette، به آشپز خانه نشان می دهد که چگونه بدون صرف هزینه و زمان زیادی، غذاهای معمولی و شیک درست کند. او زیبایی‌شناسی خاصی دارد که ترکیبی از آشپزی ایتالیایی و فرانسوی است، زیرا از ترکیب‌های طعمی پیچیده استفاده می‌کند، اما به روش‌های ساده برای تهیه غذاهای فراموش نشدنی آماده می‌شود. یک میز راحت و جالب، وعده های غذایی شما را لذت بخش می کند و ویلیامز پیشنهاداتی برای استفاده از بشقاب های متنوع (از قفسه های خود یا بازارهای قدیمی) ارائه می دهد و به شما کمک می کند خلاقانه در مورد سرو غذا فکر کنید، مانند بستنی در فنجان چای، یا سرو موس شکلات. در یک قاشق غذاخوری نقره‌ای.
دستورهایی مانند سرخ‌کرده ریکوتا، نان قاشقی هویج، کلم بروکسل تراشیده شده با پکورینو و گردو، چیپس سیب‌زمینی با نمک رزماری، گوش ماهی با کره قهوه‌ای کاپر، راتاتوئی، سیب‌زمینی بو داده شده و پر شده با سیب‌زمینی وجود دارد. شکلات روی قاشق و تارته مخصوص او. بخش هایی در مورد عطر و کوکتل و قهوه و چای وجود خواهد داشت. همچنین شامل 25 نوار کناری خواهد بود که نکات مفیدی را در مورد همه چیز از ساختن میله تا از بین بردن لکه های شراب ارائه می دهد. با عکاسی زرق و برق دار و دستور العمل های شگفت آور ساده، این کتابی است که آشپزها بارها و بارها به آن روی خواهند آورد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی





نظرات کاربران