دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Mario Batali. Jody Williams
سری:
ناشر: Life Style
سال نشر: 2014
تعداد صفحات: 229
زبان: English
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 127 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Buvette The Pleasure of Good Food به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب Buvette لذت غذای خوب نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
بهترین آشپزی فرانسوی Bistro - طعمهای ساده و در عین حال پیچیده
- توسط مالک و سرآشپز رستوران مشهور نیویورک سرگرم کننده، اما با
طعمی خوشمزه جودی ویلیامز، صاحب رستوران Buvette، به آشپز خانه
نشان می دهد که چگونه بدون صرف هزینه و زمان زیادی، غذاهای معمولی
و شیک درست کند. او زیباییشناسی خاصی دارد که ترکیبی از آشپزی
ایتالیایی و فرانسوی است، زیرا از ترکیبهای طعمی پیچیده استفاده
میکند، اما به روشهای ساده برای تهیه غذاهای فراموش نشدنی آماده
میشود. یک میز راحت و جالب، وعده های غذایی شما را لذت بخش می
کند و ویلیامز پیشنهاداتی برای استفاده از بشقاب های متنوع (از
قفسه های خود یا بازارهای قدیمی) ارائه می دهد و به شما کمک می
کند خلاقانه در مورد سرو غذا فکر کنید، مانند بستنی در فنجان چای،
یا سرو موس شکلات. در یک قاشق غذاخوری نقرهای.
دستورهایی مانند سرخکرده ریکوتا، نان قاشقی هویج، کلم بروکسل
تراشیده شده با پکورینو و گردو، چیپس سیبزمینی با نمک رزماری،
گوش ماهی با کره قهوهای کاپر، راتاتوئی، سیبزمینی بو داده شده و
پر شده با سیبزمینی وجود دارد. شکلات روی قاشق و تارته مخصوص او.
بخش هایی در مورد عطر و کوکتل و قهوه و چای وجود خواهد داشت.
همچنین شامل 25 نوار کناری خواهد بود که نکات مفیدی را در مورد
همه چیز از ساختن میله تا از بین بردن لکه های شراب ارائه می دهد.
با عکاسی زرق و برق دار و دستور العمل های شگفت آور ساده، این
کتابی است که آشپزها بارها و بارها به آن روی خواهند آورد.