ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Sweet cream and sugar cones: 90 recipes for making your own ice cream and frozen treats from Bi-Rite Creamery

دانلود کتاب خامه شیرین و مخروط شکر: 90 دستور العمل برای تهیه بستنی و خوراکی های یخ زده از Bi-Rite Creamery

Sweet cream and sugar cones: 90 recipes for making your own ice cream and frozen treats from Bi-Rite Creamery

مشخصات کتاب

Sweet cream and sugar cones: 90 recipes for making your own ice cream and frozen treats from Bi-Rite Creamery

دسته بندی: پخت و پز
ویرایش:  
نویسندگان: , ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 1607741849, 9781607741855 
ناشر: Ten Speed Press 
سال نشر: 2012 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 23 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 45,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 8


در صورت تبدیل فایل کتاب Sweet cream and sugar cones: 90 recipes for making your own ice cream and frozen treats from Bi-Rite Creamery به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب خامه شیرین و مخروط شکر: 90 دستور العمل برای تهیه بستنی و خوراکی های یخ زده از Bi-Rite Creamery نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب خامه شیرین و مخروط شکر: 90 دستور العمل برای تهیه بستنی و خوراکی های یخ زده از Bi-Rite Creamery

راهنمای غیرقابل مقاومت برای تهیه 90 بستنی دست‌ساز بسیار طعم‌دار از بستنی‌فروشی‌های صنایع دستی برتر کشور، از جمله نمونه‌های فوق‌العاده Salted Caramel و Balsamic Strawberry، به‌علاوه سایر موارد دلخواه.
خامه‌فروشی Bi-Rite در سانفرانسیسکو به‌خاطر کوچکش معروف است. بستنی دسته‌ای، دست‌ساز، و بسیار خلاقانه، همانطور که برای صف طولانی که در اطراف بلوک می‌چرخد. مهمانان پیر و جوان به سمت بستنی‌فروشی مقصد می‌روند و هوس یک تکه موز نان تست، یک یخ پاپ با رنگ جواهرات، یک پیمانه شربت خنک، یک ساندویچ بستنی خوشمزه، یا یکی از بهترین کیک‌های بستنی در اطراف می‌کنند.
خوش شانس برای دوستداران بستنی، راز Bi-Rite Creamery آشکار است: کالاهای مقاومت ناپذیر آنها همه با استفاده از مواد اولیه فصلی با کیفیت بالا، تازه مزرعه تهیه می شوند - در صورت امکان از منابع محلی تهیه می شوند - و اکنون می توانید خلاقیت های افسانه ای آنها را به خانه خود بیاورید. . این راهنمای ضروری برای تهیه بستنی و خوراکی‌های خوشمزه خود، تمام طعم‌های کلاسیک و تنوع‌های لذیذ را پوشش می‌دهد، به علاوه ترکیب‌های خلاقانه‌ای مانند پرتقال-هل، شکلات شیری با چای چای، توت فرنگی بالزامیک، وانیل مالت‌دار با شکلات شکننده بادام‌زمینی و شیر، و اسطوخودوس عسلی .
بر اساس محبوب‌ترین طعم‌های خامه‌ای، هر فصل از خامه شیرین و مخروط‌های قند به عنوان یک مدیتیشن در مورد یک ماده خاص عمل می‌کند. با داشتن دستور العمل هایی برای کیک های معروف Bi-Rite، فراستینگ ها، پوسته های پای و کوکی ها، می توانید به راحتی با هم ترکیب کنید و مجموعه ای بی نهایت از خوراکی های یخ زده سفارشی خوشمزه ایجاد کنید. پر از تکنیک های گام به گام و رازهای درونی، این کتاب آشپزی با مصور مجلل، آشپزخانه شما را به یک خامه خوری شخصی Bi-Rite (بدون صف طولانی) تبدیل می کند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

An irresistible guide to making 90 intensely flavorful handmade ice creams from the countrys top artisanal ice cream shop, including the smash hits Salted Caramel and Balsamic Strawberry, plus other favorites.
San Francisco’s Bi-Rite Creamery is as well known for its small-batch, handcrafted, show-stoppingly inventive ice cream as it is for the long line that snakes around the block. Guests young and old flock to the destination ice cream shop, craving a toasty banana split, a jewel-toned ice pop, a scoop of cooling sorbet, a mouthwatering ice cream sandwich, or one of the best ice cream cakes around.
Lucky for ice cream lovers, Bi-Rite Creamery’s secret is in plain sight: their irresistible goods are all made using top quality, farm-fresh, seasonal ingredients—locally sourced, whenever possible—and now you can bring their legendary creations into your home. This essential guide to making your own delicious ice cream and treats covers all the classic flavors and delectable variations, plus creative combinations like Orange-Cardamom, Chai-Spiced Milk Chocolate, Balsamic Strawberry, Malted Vanilla with Peanut Brittle and Milk Chocolate, and Honey Lavender.
Driven by the Creamery’s most popular flavors, each chapter in Sweet Cream and Sugar Cones serves as a meditation on a particular ingredient. Featuring recipes for Bi-Rite’s famed cakes, frostings, pie crusts, and cookies, you can easily mix and match to create an infinite array of delicious custom frozen treats. Filled with step-by-step techniques and insider’s secrets, this lavishly illustrated cookbook will turn your kitchen into a personal Bi-Rite Creamery (without the long line).





نظرات کاربران