ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Grand Finales A Neoclassic View of Plated Desserts

دانلود کتاب فینال های بزرگ نمایی نئوکلاسیک از دسرهای آبکاری شده

Grand Finales  A Neoclassic View of Plated Desserts

مشخصات کتاب

Grand Finales A Neoclassic View of Plated Desserts

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
 
ناشر: Wiley 
سال نشر: 2000 
تعداد صفحات: 443 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 14 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 37,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 13


در صورت تبدیل فایل کتاب Grand Finales A Neoclassic View of Plated Desserts به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب فینال های بزرگ نمایی نئوکلاسیک از دسرهای آبکاری شده نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب فینال های بزرگ نمایی نئوکلاسیک از دسرهای آبکاری شده

«نمای نئوکلاسیک از دسرهای آبکاری شده، هم پیتزای ظریف و هم نمایشی یک گروه با استعداد از رویاپردازان را نشان می‌دهد.» -Andrew MacLauchlan، سرآشپز اجرایی قنادی، Coyote Cafe «افزودنی عالی به سری کتاب‌های آشپزی Tish Boyles و Timothy Moriartys. این دوتایی پویا به طور کامل دستور العمل های برخی از سرآشپزهای شیرینی پزی کشورمان را با سهولت و کمال فوق العاده ترجمه کرده است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

«A Neoclassic View of Plated Desserts demonstrates both the subtle and theatrical pizzazz of a talented collective of visionaries.» -Andrew MacLauchlan Executive Pastry Chef, Coyote Cafe «A brilliant addition to Tish Boyles and Timothy Moriartys series of cookbooks. This dynamic duo has thoroughly translated the recipes of some of our countrys leading pastry chefs with immense ease and perfection.





نظرات کاربران