ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Nigellissima Easy Italian-Inspired Recipes

دانلود کتاب دستور العمل های آسان ایتالیایی Nigellissima

Nigellissima  Easy Italian-Inspired Recipes

مشخصات کتاب

Nigellissima Easy Italian-Inspired Recipes

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
 
ناشر: Knopf Canada 
سال نشر: 2013 
تعداد صفحات: 366 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 14 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 39,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 17


در صورت تبدیل فایل کتاب Nigellissima Easy Italian-Inspired Recipes به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب دستور العمل های آسان ایتالیایی Nigellissima نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب دستور العمل های آسان ایتالیایی Nigellissima

Nigellissima، مانند آشپزی ایتالیایی که از آن الهام گرفته است، جشنی از غذاهای تازه، خوشمزه و بی تکلف است. در اینجا Nigella Lawson 120 دستور العمل ساده و خوشمزه را ارائه می دهد که سریع و آسان هستند و در عین حال وعده های غذایی شب های هفته را به ضیافت های بی سر و صدا تبدیل می کنند.
«در شانزده یا هفده سالگی بود که تصمیم گرفتم ایتالیایی باشم. نه اینکه این یک تصمیم آگاهانه بود. . . نیگلا می نویسد: نه: من به سادگی به سمت ایتالیا کشیده شدم. و به این ترتیب بود که قبل از اینکه یک ستاره شبکه غذایی و نویسنده پرفروش کتاب آشپزی باشد، نیگلا راه خود را به فلورانس پیدا کرد، جایی که یاد گرفت مانند یک ایتالیایی آشپزی کند. در واقع، آشپزی ایتالیایی علامت تجاری Nigella است: سبک در لمس، اما با طعم قوی.
با عکس های رنگی زیبا برای الهام بخشیدن، Nigellissima تمام ویژگی های غذاهای سنتی ایتالیایی را در وفاداری به تازه ترین مواد اولیه و ساده ترین روش ها دارد. از ماکارونی و گوشت گرفته تا ماهی، سبزیجات و البته دولچی، تور این آشپز برای هر حال، فصل و مناسبتی چیزهایی دارد: پاستا با لبه فرفری با بره راگو مرهم عالی برای یک شب زمستانی است، در عین حال تند و سبک. اسپاگتینی با آرد سوخاری لیمو و سیر فقط چند دقیقه طول می کشد تا آماده شود. Meatzza، غذای مورد علاقه در میز Nigella، یک مخلوط کوفته است که در یک ماهیتابه فشرده شده و با مواد سنتی Margherita - یا هر چیزی که ممکن است در دست داشته باشید، تمام شود. و بادمجان بچه همه کاره با پونه کوهی و پیاز قرمز به عنوان پیش غذا یا پیش غذا یا به عنوان شامی که با ریکوتا سالاتا یا فتا خرد شده پاشیده شده است، به زیبایی عمل می کند. در اینجا نیز لوبیا سبز با پستو پسته، بوترنوت کبابی با مریم گلی و آجیل کاج، و ماسکارپونه کرکی، پیچ و تاب سیاه دانه روی پوره سیب زمینی وجود دارد. "شیرین"های کم مصرف Nigella شامل نور موس شکلاتی-پرتقالی فوری، بوسه های سمبوکا مانند دونات و بستنی بدون چروکیدن قهوه یک مرحله ای است. باید جایگاه خود را در یک دستور غذا به دست آورد، و او نکات و تکنیک هایی را برای استفاده حداکثری از زمان خود در آشپزخانه ارائه می دهد. به عنوان مثال، مقداری از ورموت شیرین شما را از باز کردن یک بطری در زمانی که فقط به یک آب پاش نیاز دارید، نجات می دهد. اگر در دستور غذا باید آب لیمو بخورید، سیاه‌پوست از پوست آن نیز استفاده می‌کند - نیرو و عطر آن در اینجاست. او شما را راهنمایی می‌کند تا انبارتان را با چند مواد اولیه سوپرمارکت تهیه کنید و به شما نشان می‌دهد که چگونه می‌توانید از آن‌ها برای وعده‌های غذایی خودجوش که طعم جسورانه‌ای ایتالیایی دارند، بهترین استفاده را ببرید.
Nigellissima نامه‌ای عاشقانه به لذت‌های پخت و پز - و غذا خوردن - به روش ایتالیایی‌ها است. انجام دادن. با اشاره به سبک سنتی، اما به سبک علامت تجاری Nigella، در اینجا دستور العمل هایی وجود دارد که بدون استرس آشپز، تخیل را تحریک می کند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Nigellissima, like the Italian cooking from which it takes its inspiration, is a celebration of food that is fresh, delicious, and unpretentious. Here Nigella Lawson serves up 120 straightforward and mouthwatering recipes that are quick and easy yet elevate weeknight meals into no-fuss feasts.
“It was when I was sixteen or seventeen that I decided to be Italian. Not that it was a conscious decision . . . No: I simply felt drawn to Italy,” writes Nigella. And so it was that before she was a Food Network star and bestselling cookbook author, Nigella found her way to Florence, where she learned to cook like an Italian. Indeed, Italian cooking is trademark Nigella: light on touch but robust with flavor.
With beautiful color photographs to inspire, Nigellissima has all the hallmarks of traditional Italian fare in its faithfulness to the freshest ingredients and simplest methods. From pasta and meat to fish, vegetables, and, of course, dolci, this cook’s tour has something for every mood, season, and occasion: Curly-Edged Pasta with Lamb Ragu is the perfect salve for a winter’s night, while tangy and light Spaghettini with Lemon and Garlic Breadcrumbs takes just minutes to prepare. Meatzza, the favorite at Nigella’s table, is a meatball mixture pressed into a pan and finished with traditional Margherita ingredients—or whatever you may have on hand. And the versatile Baby Eggplant with Oregano and Red Onion works beautifully as a starter or side or as dinner sprinkled with ricotta salata or crumbled feta. Here, too, are Green Beans with Pistachio Pesto, Roast Butternut with Sage and Pine Nuts, and fluffy Mascarpone Mash, Nigella’s twist on mashed potatoes. Never an afterthought, Nigella’s low-maintenance “sweet things” include Instant Chocolate-Orange Mousse light, doughnut-like Sambuca Kisses and One-Step No-Churn Coffee Ice Cream, to name just a few.
Nigella believes that every ingredient must earn its place in a recipe, and she gives tips and techniques for making the most of your time in the kitchen. For example, a stash of sweet vermouth saves you from opening a bottle when you need just a splash. If a recipe calls for the juice of a lemon, Nigella uses the zest, too—that’s where its force and fragrance lie. She guides you to stocking your pantry with a few supermarket ingredients and shows you how to make the most of them for spontaneous meals that taste boldly Italian.
Nigellissima is a love letter to the pleasures of cooking—and eating—the way Italians do. With a nod to the traditional but in Nigella’s trademark style, here are recipes that excite the imagination without stressing the cook.





نظرات کاربران