ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Flourless. Recipes for Naturally Gluten-Free Desserts

دانلود کتاب بدون آرد دستور غذاهای مخصوص دسرهای فاقد گلوتن

Flourless.  Recipes for Naturally Gluten-Free Desserts

مشخصات کتاب

Flourless. Recipes for Naturally Gluten-Free Desserts

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
 
ناشر: Chronicle books 
سال نشر: 2014 
تعداد صفحات: 167 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 15 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 32,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 18


در صورت تبدیل فایل کتاب Flourless. Recipes for Naturally Gluten-Free Desserts به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب بدون آرد دستور غذاهای مخصوص دسرهای فاقد گلوتن نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب بدون آرد دستور غذاهای مخصوص دسرهای فاقد گلوتن

این مجموعه از دستور العمل های دسر آنقدر خوشمزه است که هیچ کس نمی داند که آنها بدون گلوتن هستند! با 75 دستور غذا برای دسرهای طبیعی بدون گلوتن، نویسنده Nicole Spiridakis از طیف وسیعی از آردهای غیر گندم استفاده می کند تا تعادل بین فاسد و رژیمی را ایجاد کند.
این دستور العمل های خوشمزه از ترکیب آردهای جایگزین پیچیده و صمغ های غیرقابل یافتن دور می زند. برآورده ساختن تقاضای فزاینده از سوی کسانی که از رژیم غذایی بدون گلوتن استقبال می کنند (چه بر اساس ضرورت یا انتخاب). با پودینگ‌های خامه‌ای آغشته به ادویه‌های گرم، کوکی‌های مرنگ مانند ابری، براونی شکلاتی تیره و چیپس و کرامبل میوه، بدون آرد. محدودیت های غذایی را به چیزی خوشمزه تبدیل می کند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

This collection of dessert recipes is so delicious no one will know they are gluten-free! With 75 recipes for naturally gluten-free desserts, author Nicole Spiridakis uses a wide range of non-wheat flours to finesse the balance between decadent and dietary.
These tasty recipes bypass complicated alternate flour mixes and hard-to-find «gums,» fulfilling the increasing demand from those embracing a gluten-free diet (whether by necessity or choice). With creamy puddings infused with warm spices, cloudlike meringue cookies, dark chocolate brownies, and fruit crisps and crumbles, Flourless. turns dietary restrictions into something scrumptious.





نظرات کاربران