دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Andrea Slonecker. David L. Reamer
سری:
ناشر: Chronicle books
سال نشر: 2014
تعداد صفحات: 250
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 23 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Eggs on Top Recipes Elevated by an Egg به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب تخم مرغ در دستور العمل های بالا توسط یک تخم مرغ نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این آغازگر پخت، تکنیک های کلاسیک برای تهیه تخم مرغ ساده را
پوشش می دهد. از روش کاملاً پخته تا مخلوط نرم، هر روش به وضوح
برای اطمینان از نتایج عالی تخم مرغ ارائه می شود. اسلونکر با
استفاده از مهارتهای خود بهعنوان یک معلم آشپزی، تغییرات
سادهای را پیشنهاد میکند، مانند ریختن تخممرغ با چکههای بیکن
برای افزودن طعم و مزه یا تخممرغ در شراب.
پس از تسلط بر تکنیکها، افراد تازهماهر میتوانند به دستور
العملهای بیشتری روی آورند که تخممرغ را در آن نشان میدهد. راه
های فوق العاده Eggs on Top با اطلاعات اضافی در مورد آناتومی تخم
مرغ، تغذیه، مسائل ایمنی، نمرات و انواع دیگر (اردک، بلدرچین، غاز
و موارد دیگر)، راهنمای اساسی برای پخت و پز و لذت بردن از یکی از
مواد اولیه عالی است. .
This cooking primer covers the classic techniques for preparing
the humble egg. From perfectly poached to softly scrambled,
each method is clearly conveyed to ensure egg-cellent results.
Using her skills as a cooking teacher, Slonecker suggests
simple variations such as basting an egg with bacon drippings
to add flavor or poaching eggs in wine.
After mastering the techniques, the newly skilled can turn to
more recipes that feature the egg in wonderful ways. With
plenty of extra info on the anatomy of the egg, nutrition,
safety issues, grades, and types (duck, quail, goose, and much
more), Eggs on Top is the quintessential guide to cooking and
enjoying one of the worlds perfect ingredients.