ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Eggs on Top Recipes Elevated by an Egg

دانلود کتاب تخم مرغ در دستور العمل های بالا توسط یک تخم مرغ

Eggs on Top  Recipes Elevated by an Egg

مشخصات کتاب

Eggs on Top Recipes Elevated by an Egg

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
 
ناشر: Chronicle books 
سال نشر: 2014 
تعداد صفحات: 250 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 23 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 30,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 12


در صورت تبدیل فایل کتاب Eggs on Top Recipes Elevated by an Egg به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب تخم مرغ در دستور العمل های بالا توسط یک تخم مرغ نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب تخم مرغ در دستور العمل های بالا توسط یک تخم مرغ

این آغازگر پخت، تکنیک های کلاسیک برای تهیه تخم مرغ ساده را پوشش می دهد. از روش کاملاً پخته تا مخلوط نرم، هر روش به وضوح برای اطمینان از نتایج عالی تخم مرغ ارائه می شود. اسلونکر با استفاده از مهارت‌های خود به‌عنوان یک معلم آشپزی، تغییرات ساده‌ای را پیشنهاد می‌کند، مانند ریختن تخم‌مرغ با چکه‌های بیکن برای افزودن طعم و مزه یا تخم‌مرغ در شراب.
پس از تسلط بر تکنیک‌ها، افراد تازه‌ماهر می‌توانند به دستور العمل‌های بیشتری روی آورند که تخم‌مرغ را در آن نشان می‌دهد. راه های فوق العاده Eggs on Top با اطلاعات اضافی در مورد آناتومی تخم مرغ، تغذیه، مسائل ایمنی، نمرات و انواع دیگر (اردک، بلدرچین، غاز و موارد دیگر)، راهنمای اساسی برای پخت و پز و لذت بردن از یکی از مواد اولیه عالی است. .


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

This cooking primer covers the classic techniques for preparing the humble egg. From perfectly poached to softly scrambled, each method is clearly conveyed to ensure egg-cellent results. Using her skills as a cooking teacher, Slonecker suggests simple variations such as basting an egg with bacon drippings to add flavor or poaching eggs in wine.
After mastering the techniques, the newly skilled can turn to more recipes that feature the egg in wonderful ways. With plenty of extra info on the anatomy of the egg, nutrition, safety issues, grades, and types (duck, quail, goose, and much more), Eggs on Top is the quintessential guide to cooking and enjoying one of the worlds perfect ingredients.





نظرات کاربران