ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب The Home Brewer's Guide to Vintage Beer Rediscovered Recipes for Classic Brews Dating from 1800 to 1965

دانلود کتاب راهنمای آبجو خانگی برای دستور العمل های کشف شده آبجوی قدیمی برای آبجوهای کلاسیک مربوط به سال های 1800 تا 1965

The Home Brewer's Guide to Vintage Beer  Rediscovered Recipes for Classic Brews Dating from 1800 to 1965

مشخصات کتاب

The Home Brewer's Guide to Vintage Beer Rediscovered Recipes for Classic Brews Dating from 1800 to 1965

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
 
ناشر: Quarry books 
سال نشر: 2014 
تعداد صفحات: 469 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 20 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 43,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 9


در صورت تبدیل فایل کتاب The Home Brewer's Guide to Vintage Beer Rediscovered Recipes for Classic Brews Dating from 1800 to 1965 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب راهنمای آبجو خانگی برای دستور العمل های کشف شده آبجوی قدیمی برای آبجوهای کلاسیک مربوط به سال های 1800 تا 1965 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب راهنمای آبجو خانگی برای دستور العمل های کشف شده آبجوی قدیمی برای آبجوهای کلاسیک مربوط به سال های 1800 تا 1965

یک لیوان برای آبجوی قدیمی بلند کنید! با این مجموعه تاریخی از دستور العمل های آبجو از سال 1800 تا 1950، خود را با یک تور در طول زمان همراه کنید. در این صفحات، دستور العمل های بی انتها، همراه با نمایه های نوشیدنی، و داستان هایی از چگونگی تبدیل شدن این آبجوهای خوشمزه به بخشی از تکامل آبجو را خواهید یافت. . هر فصل به سبک متفاوتی از آبجو می پردازد: آبجو پرتر، تنومند، آل بی رنگ، آلی ملایم، استوک آل، برتون آل، الی اسکاچ، آل قهوه ای، شام الی، آبجو سبک، آبجوی رومیزی و موارد دیگر، و تاریخچه هر کدام را بررسی می کند. سبک با دستور العمل های نماینده دوره های مختلف در زمان. چه بخواهید دستور العمل ها را مطابق با پالت خود تطبیق دهید یا آنها را دوباره بسازید، با هر دمنوشی که درست می کنید، تاریخ را زنده خواهید کرد. بیاموزید که آبجو در طول دویست سال گذشته چگونه تکامل یافته است و چگونه می توانید به راحتی دستور العمل های معتبر را درست در خانه خود بازسازی کنید.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Raise a glass to vintage beer! Treat yourself to a tour through time with this historical collection of beer recipes from 1800 to 1950. Within these pages, you’ll discover timeless recipes, along with drink profiles, and tales of how these tasty brews became a part of the evolution of beer. Each chapter delves into a different style of beer: porter, stout, pale ale, mild ale, stock ale, burton ale, scotch ale, brown ale, dinner ale, light ale, table beer, and more, and explores the history of each style with recipes representative of different periods in time. Whether you choose to adapt the recipes to suit your palette or recreate them, you’ll bring history to life with each brew you make. Learn how beer has evolved over the last two hundred years and how you can easily recreate authentic recipes right in your own home.





نظرات کاربران