ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Brown Sugar Kitchen New-Style, Down-Home Recipes from Sweet West Oakland

دانلود کتاب آشپزخانه قند قهوه ای دستور العمل های سبک جدید و پایین خانه از Sweet West Oakland

Brown Sugar Kitchen  New-Style, Down-Home Recipes from Sweet West Oakland

مشخصات کتاب

Brown Sugar Kitchen New-Style, Down-Home Recipes from Sweet West Oakland

ویرایش:  
نویسندگان: , ,   
سری:  
 
ناشر: Chronicle Books 
سال نشر: 2014 
تعداد صفحات: 227 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 87 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 40,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 25


در صورت تبدیل فایل کتاب Brown Sugar Kitchen New-Style, Down-Home Recipes from Sweet West Oakland به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب آشپزخانه قند قهوه ای دستور العمل های سبک جدید و پایین خانه از Sweet West Oakland نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب آشپزخانه قند قهوه ای دستور العمل های سبک جدید و پایین خانه از Sweet West Oakland

آشپزخانه شکر قهوه ای چیزی بیش از یک رستوران است. این پاسگاه غذای روح، محل تجمع اجتماع، مکانی برای پرکردن شکم، و قلب تپنده غرب اوکلند، محله ای پسا صنعتی در سراسر خلیج از سانفرانسیسکو است.
این رستوران یک فانوس دریایی دوستانه در پارکی پردرخت است، در کم ارتفاع و در کنار حیاط ضایعات فلزی در این منطقه بایارد. بیرون، مشتریان روی نیمکت‌های بلند جمع می‌شوند و در چمن‌ها پراکنده می‌شوند، آفتاب را غرق می‌کنند، لیوان‌های بخارپز قهوه برشته‌شده در اوکلند را می‌نوشند و منتظر می‌مانند تا یکی از میزهایی را که نگاهی اجمالی به درهای متحرک می‌بینند، بردارند. معاملات انجام شد، دوستان ساخته شدند این یک جامعه در عمل است. در کوتاه‌مدت، میزشان، نان‌های چسبناک با میخ‌های اسپند، و هش گوشتی‌شان را با یک تخم‌مرغ آب‌پز می‌لرزند. بعداً در روز، خط تولید می‌شود و سفارش‌ها برای تانیا هالندز، صاحب سرآشپز، مرغ و وافل معروف یا صدف پوبوی پرواز می‌کنند. این زمانی است که رضایت از راه می رسد.
آشپزخانه شکر قهوه ای، کتاب آشپزی، 86 دستور العمل برای بازآفرینی رستوران های مورد علاقه در خانه، از گامبو میگوی غلیظ گرفته تا ماکارونی مشهور را در خود دارد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Brown Sugar Kitchen is more than a restaurant. This soul-food outpost is a community gathering spot, a place to fill the belly, and the beating heart of West Oakland, a storied postindustrial neighborhood across the bay from San Francisco.
The restaurant is a friendly beacon on a tree-lined parkway, nestled low and snug next to a scrap-metal yard in this Bay Area rust belt. Out front, customers congregate on long benches and sprawl in the grass, soaking up the sunshine, sipping at steaming mugs of Oakland-roasted coffee, waiting to snag one of the tables they glimpse through the swinging doors. Deals are done, friends are made this is a community in action. In short order, theyll get their table, their pecan-studded sticky buns, their meaty hash topped with a quivering poached egg. Later in the day, the line grows, and the orders for chef-owner Tanya Hollands famous chicken and waffles or oyster poboy fly. This is when satisfaction arrives.
Brown Sugar Kitchen, the cookbook, stars 86 recipes for re-creating the restaurants favorites at home, from a thick Shrimp Gumbo to celebrated Macaroni & Cheese to a show-stopping Caramel Layer Cake with Brown Butter–Caramel Frosting. And these arent all stick-to-your-ribs recipes: Tanyas interpretations of soul food star locally grown, seasonal produce, too, in crisp, creative salads such as Romaine with Spring Vegetables & Cucumber-Buttermilk Dressing and Summer Squash Succotash. Soul-food classics get a modern spin in the case of B-Side BBQ Braised Smoked Tofu with Roasted Eggplant and a side of Roasted Green Beans with Sesame-Seed Dressing. Straight-forward, unfussy but inspired, these are recipes youll turn to again and again.
Rich visual storytelling reveals the food and the people that made and make West Oakland what it is today. Brown Sugar Kitchen truly captures the sense—and flavor—of this richly textured and delicious place
About the Authors
Tanya Holland is the executive chef and owner of Brown Sugar Kitchen and B-Side BBQ in West Oakland, CA.
Jan Newberry is a food writer and former San Francisco Magazine food and wine editor based in Oakland, CA.
Jody Horton is a food photographer based in Austin, TX.
Michael Chabon is the Pulitzer Prize-winning author of more than 14 novels, novellas, and essay and short story collections, including The Amazing Adventures of Kavalier and Clay, Telegraph Avenue, and The Mysteries of Pittsburgh. He lives in Berkeley, CA.
CONTENTS
Foreword by Michael Chabon 16
Welcome to Brown Sugar Kitchen 20
Chapter 1 BREAKFAST & BRUNCH 28
Chapter 2 SNACKS & SALADS 66
Chapter 3 VEGETABLES & SIDES 88
Chapter 4 SOUPS & SANDWICHES 110
Chapter 5 LARGE PLATES & BIG BOWLS 134
Chapter 6 SWEETS 162
Chapter 7 DRINKS 194
Acknowledgments 218
Index 220
About the Authors 224



فهرست مطالب


Предисловие Майклом Chabon 16
Добро пожаловать в Brown Sugar кухня 20
Глава 1 ЗАВТРАК & BRUNCH 28
Глава 2 ЗАКУСКИ & САЛАТЫ 66
Глава 3 ОВОЩИ И СТОРОНЫ 88
Глава 4 СУПЫ и СЭНДВИЧИ 110
Глава 5 большие тарелки и большие миски 134
Глава 6 СЛАДОСТИ 162
Глава 7 НАПИТКИ 194
Благодарности 218
Список 220
Об авторах 224




نظرات کاربران