ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Lemonade 50 Cool Recipes for Classic, Flavored, and Hard Lemonades and Sparklers (50 Series)

دانلود کتاب دستور العمل های جالب 50 لیموناد برای لیمونادها و جرقه های کلاسیک ، طعم دار و سخت (سری 50)

Lemonade  50 Cool Recipes for Classic, Flavored, and Hard Lemonades and Sparklers (50 Series)

مشخصات کتاب

Lemonade 50 Cool Recipes for Classic, Flavored, and Hard Lemonades and Sparklers (50 Series)

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
 
ناشر: Harvard Common Press 
سال نشر: 2012 
تعداد صفحات: 98 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 33 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 45,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 3


در صورت تبدیل فایل کتاب Lemonade 50 Cool Recipes for Classic, Flavored, and Hard Lemonades and Sparklers (50 Series) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب دستور العمل های جالب 50 لیموناد برای لیمونادها و جرقه های کلاسیک ، طعم دار و سخت (سری 50) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب دستور العمل های جالب 50 لیموناد برای لیمونادها و جرقه های کلاسیک ، طعم دار و سخت (سری 50)

50 دستور العمل جالب برای لیمونادهای کلاسیک، طعم‌دار و سفت و جرقه‌های تمام رنگی.
فرد تامپسون یک طراح غذا، نویسنده و توسعه‌دهنده دستور غذاست که در موسسه آشپزی آمریکا آموزش دیده است. او در شهر نیویورک و رالی، کارولینای شمالی زندگی می کند، جایی که ستون "The Weekend Gourmet" را برای News & Observer می نویسد. او همچنین نویسنده چای سرد است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

50 cool recipes for classic, flavored, and hard lemonades and sparklers full color throughout.
Fred Thompson is a food stylist, writer, and recipe developer who trained at the Culinary Institute of America. He lives in New York City and Raleigh, North Carolina, where he writes “The Weekend Gourmet” column for the News & Observer. He is also the author of Iced Tea.





نظرات کاربران