ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Payard Desserts

دانلود کتاب دسرهای پایارد

Payard Desserts

مشخصات کتاب

Payard Desserts

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 1118435893 
ناشر: Houghton Mifflin Harcourt 
سال نشر: 2013 
تعداد صفحات: 424 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 32 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 44,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 14


در صورت تبدیل فایل کتاب Payard Desserts به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب دسرهای پایارد نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب دسرهای پایارد

در این کتاب جدید از نظر بصری خیره‌کننده از شیرینی‌پز افسانه‌ای فرانسوا پایارد، شیرینی‌پزان حرفه‌ای و نانوایان خانگی جدی نحوه تهیه شیرینی و سایر دسرهای آبکاری شده را که با بهترین‌های دنیا رقابت می‌کنند، یاد خواهند گرفت. این دستور العمل ها توسط Payard بیش از بیست سال، از روزهای اولیه او به عنوان یک سرآشپز قنادی در فرانسه تا موقعیت فعلی او به عنوان نماد آشپزی آمریکایی، توسعه یافته و تکمیل شده است. هر دستور غذا یک اثر هنری منحصر به فرد است که طعم‌های هیجان‌انگیز و اغلب غافلگیرکننده را با تکنیک‌های نوآورانه و مدرن ترکیب می‌کند تا شاهکارهای فراموش نشدنی مانند بلوبری پاولوا با کولیس گرم زغال اخته، روغن زیتون ماکارون با روغن زیتون، سوفله شکلات تیره با بستنی پسته و کرم پسته ساخته شود. تارت آناناس – اسپند با بستنی کره ای قهوه ای. پایارد در سرتاسر کتاب شامل توصیه‌های گران‌قیمتی در مورد انتخاب مواد و تجهیزات و تهیه دسرهای کاملاً آبکاری‌شده، و همچنین حکایت‌های شخصی از دوران طولانی کار خود در بسیاری از بهترین آشپزخانه‌های شیرینی‌پزی جهان است. این کتاب با ترکیب تکنیک‌های پخت و شیرینی پایارد با سبک نوشتاری جذاب و ساده Tish Boyle، یک کتاب ضروری برای نانوایان حرفه‌ای است و در عین حال به اندازه کافی برای علاقه‌مندان به شیرینی پزی خانگی قابل دسترسی است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

In this visually stunning new book from legendary pastry chef François Payard, professional pastry chefs and serious home bakers will learn how to prepare pastry and other plated desserts that rival the best in the world. These recipes have been developed and perfected by Payard over twenty years, from his early days as a pastry chef in France to his current position as an American culinary icon. Each recipe is a singular work of art, combining thrilling and often surprising flavors with innovative, modern techniques to create unforgettable masterpieces like Blueberry Pavlova with Warm Blueberry Coulis, Olive Oil Macaron with Olive Oil Sorbet, Dark Chocolate Soufflé with Pistachio Ice Cream, and Caramelized Pineapple-Pecan Tart with Brown Butter Ice Cream. Throughout the book, Payard includes priceless advice on choosing ingredients and equipment and composing perfectly plated desserts, as well as personal anecdotes from his long career working in many of the world’s finest pastry kitchens. Combining Payard’s baking and pastry techniques with the engaging, straightforward writing style of Tish Boyle, this book is a must-have for professional bakers yet accessible enough for serious home baking enthusiasts.





نظرات کاربران