ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Cold plasma in food and agriculture: fundamentals and applications

دانلود کتاب پلاسمای سرد در غذا و کشاورزی: ​​اصول و کاربردها

Cold plasma in food and agriculture: fundamentals and applications

مشخصات کتاب

Cold plasma in food and agriculture: fundamentals and applications

ویرایش: 1 
نویسندگان: , ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 0128013656, 012801489X 
ناشر: Academic Press is an imprint of Elsevier 
سال نشر: 2016 
تعداد صفحات: 382 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 23 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 59,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب پلاسمای سرد در غذا و کشاورزی: ​​اصول و کاربردها: پلاسماهای دمای پایین، مهندسی با دمای پایین، صنایع غذایی و تجارت.



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 12


در صورت تبدیل فایل کتاب Cold plasma in food and agriculture: fundamentals and applications به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب پلاسمای سرد در غذا و کشاورزی: ​​اصول و کاربردها نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب پلاسمای سرد در غذا و کشاورزی: ​​اصول و کاربردها



پلاسمای سرد در غذا و کشاورزی: ​​مبانی و کاربردها یک مرجع ضروری است که چشم انداز وسیعی را در زمینه یک زمینه جدید، هیجان انگیز و در حال رشد برای صنایع غذایی ارائه می دهد. این مرجع که برای محققان، پرسنل صنعت و دانشجویان علاقه مند به فناوری مواد غذایی غیرحرارتی نوشته شده است، پایه های فیزیک، شیمی و فناوری پلاسما و کاربردهای بیولوژیکی آنها را ایجاد می کند.

دانشمندان مواد غذایی و مهندسان غذا که علاقه مند به درک نظریه و کاربرد پلاسمای غیرحرارتی برای غذا هستند، این کتاب را ارزشمند می یابند زیرا نقشه راهی برای پیشرفت های آینده در این زمینه در حال ظهور ارائه می دهد. این مرجع همچنین برای زیست شناسان، شیمیدانان و فیزیکدانانی که مایل به درک مبانی فیزیک، شیمی و فناوری پلاسما و تعاملات بیولوژیکی آنها از طریق استفاده از منابع جدید پلاسما در مواد غذایی و دیگر مواد زیستی حساس هستند، مفید است.


      li>موضوع فناوری پلاسمای سرد را برای کاربردهای غذایی بررسی می‌کند
    • پیشرفت‌های پیشرفته در فناوری پلاسما و راه‌حل‌های بالقوه برای بهبود ایمنی و کیفیت مواد غذایی را نشان می‌دهد
    • یک جامد را ارائه می‌کند. مقدمه ای برای خوانندگان در مورد موضوعات فیزیک و شیمی پلاسما که برای درک کاربردهای بیولوژیکی غذاها لازم است
    • به عنوان یک نقشه راه برای پیشرفت های آینده برای دانشمندان علوم غذایی، مهندسان غذا، و زیست شناسان، شیمی دانان و فیزیکدانان شاغل در این میدان در حال ظهور

توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Cold Plasma in Food and Agriculture: Fundamentals and Applications is an essential reference offering a broad perspective on a new, exciting, and growing field for the food industry. Written for researchers, industry personnel, and students interested in nonthermal food technology, this reference will lay the groundwork of plasma physics, chemistry, and technology, and their biological applications.

Food scientists and food engineers interested in understanding the theory and application of nonthermal plasma for food will find this book valuable because it provides a roadmap for future developments in this emerging field. This reference is also useful for biologists, chemists, and physicists who wish to understand the fundamentals of plasma physics, chemistry, and technology and their biological interactions through applying novel plasma sources to food and other sensitive biomaterials.

  • Examines the topic of cold plasma technology for food applications
  • Demonstrates state-of-the-art developments in plasma technology and potential solutions to improve food safety and quality
  • Presents a solid introduction for readers on the topics of plasma physics and chemistry that are required to understand biological applications for foods
  • Serves as a roadmap for future developments for food scientists, food engineers, and biologists, chemists, and physicists working in this emerging field


فهرست مطالب

Content: Chapter 1: Plasma in Food and Agriculture
1. Challenges and Trends in Food Production
1.1. Food Security
1.2. Food Safety
1.3. Minimal Processing
1.4. Consumer and Regulatory Acceptance
2. The Emergence of Nonthermal Solutions
2.1. Related Nonthermal Technologies
2.1.1. Pulsed Electric Field Processing
2.1.2. Pulsed Ultraviolet-Light Processing
2.1.3. Ozone Processing
2.1.4. General Remarks
3. What Is Cold Plasma?
4. History 5. Cold Plasma in Food Processing-A Paradigm Shift6. Objective of the Book
Acknowledgments
References
Chapter 2: Physics of Cold Plasma
1. Introduction
2. Electron Kinetics
3. Plasma Chemistry
4. Breakdown Processes
5. Plasma Sources
5.1. Glow Discharge
5.2. Microplasmas
5.3. Corona Discharge
5.4. Dielectric Barrier Discharge
5.5. Jet Sources
6. Modeling Approaches
7. Summary
References
Chapter 3: The Chemistry of Cold Plasma
1. Introduction
2. Collisional Processes in Plasma
2.1. Primary Plasma Processes-Collisions of Electrons 2.2. Secondary Plasma Processes-Collisions of Heavy Particles3. Some Case Studies in Plasma Chemistry of Relevance to Food and Agriculture
3.1. The Plasma Chemistry of Ozone Formation
3.2. Nitrogen Fixation by Cold Plasma
3.2.1. The Plasma Production of Nitrogen Oxides and Nitric Acid
3.2.2. Ammonia Production by Nonthermal Plasma
3.3. Cold Plasma Treatment of VOCs
4. Concluding Remarks
References
Chapter 4: Atmospheric Pressure Nonthermal Plasma Sources
1. Introduction
2. Corona Discharge APNTP
2.1. Corona Discharge
2.2. Pulsed Corona Discharge
2.3. Application of Corona APNTP 3. Dielectric Barrier Discharge APNTP3.1. Dielectric Barrier Discharge
3.2. Different Patterns of DBD
3.3. Applications of DBD APNTP
4. Glow Discharge APNTP
4.1. Low Pressure Glow Discharge
4.2. Atmospheric Pressure Glow Discharge
4.3. Microdischarges
4.4. Hollow Cathode Discharge
4.5. Glow Discharge With Liquid Electrodes
5. Atmospheric Pressure Plasma Jets
6. High Voltage Pulsed Discharge Produced APNTP
7. Conclusion
References
Chapter 5: Plasma Diagnostics
1. Introduction
2. Electrical Diagnostics of Plasma
2.1. Langmuir Probe
2.2. Equivalent Circuit Model 2.3. Interferometry3. Optical Diagnostics of Nonthermal Plasma
3.1. Instrumentations
3.2. Optical Emission Spectroscopy
3.3. Spectral Profile (Voigt)
3.4. Plasma Density (Stark Broadening)
3.5. Optical Absorption Spectroscopy
3.6. Laser-Induced Fluorescence
3.7. Laser Scattering
3.8. Infrared Spectroscopy
4. Electron Spin Resonance
5. Mass Spectrometry of Plasma
6. Concluding Remarks
References
Chapter 6: Principles of Nonthermal Plasma Decontamination
1. Introduction
1.1. Plasma as a Tool for Biodecontamination
2. Role of Plasma Species in Microbial Inactivation




نظرات کاربران