ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Protein Byproducts. Transformation from Environmental Burden Into Value-Added Products

دانلود کتاب محصولات جانبی پروتئین. تحول از بار زیست محیطی به محصولات با ارزش افزوده

Protein Byproducts. Transformation from Environmental Burden Into Value-Added Products

مشخصات کتاب

Protein Byproducts. Transformation from Environmental Burden Into Value-Added Products

ویرایش: 1 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 0128023910, 0128026111 
ناشر: Academic Press 
سال نشر: 2016 
تعداد صفحات: 332 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 17 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 59,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب محصولات جانبی پروتئین. تحول از بار زیست محیطی به محصولات با ارزش افزوده: صنایع غذایی و تجارت، محصولات جانبی، ضایعات کشاورزی، ضایعات، فناوری و مهندسی، علوم غذایی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 8


در صورت تبدیل فایل کتاب Protein Byproducts. Transformation from Environmental Burden Into Value-Added Products به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب محصولات جانبی پروتئین. تحول از بار زیست محیطی به محصولات با ارزش افزوده نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب محصولات جانبی پروتئین. تحول از بار زیست محیطی به محصولات با ارزش افزوده



محصولات جانبی پروتئین: تبدیل از بار محیطی به محصولات با ارزش افزودهبه ارزش افزوده محصولات جانبی ضایعات پروتئینی می پردازد و به تفصیل در مورد منابع مختلف محصولات جانبی غنی از پروتئین، استخراج، بازیابی، و تعیین مشخصات. این کتاب بینش کاملی در مورد تکنیک های مختلف اصلاح پروتئین برای گسترش سبد محصولات با استفاده از این محصولات جانبی زباله ارائه می دهد.

این کتاب که بین سه بخش اصلی تقسیم می‌شود، منابع مختلف مواد اولیه مانند پروتئین‌های مشتق شده از حیوان/گیاه، پروتئین‌های مشتق شده از زباله‌های دریایی، روش‌های استخراج و بازیابی پروتئین، و مسائل فنی مرتبط از جمله اصلاح و اصلاح را پوشش می‌دهد. فناوری های تبدیل برای تولید محصولات زیستی با ارزش بالا این شامل کمک های متخصصان در زمینه های میکروبیولوژی صنعتی کاربردی، مهندسی، فناوری فرآیندهای زیستی، شیمی پروتئین، شیمی مواد غذایی، کشاورزی، علوم گیاهی، علوم محیطی و مدیریت پسماند است که به عنوان یک مرجع جامع برای دانشجویان و دانشمندان پژوهشی در زمینه مواد غذایی و صنایع کشاورزی.

  • منابع مختلف خوراک، استخراج پروتئین، روش های بازیابی و مسائل فنی مرتبط را پوشش می دهد
  • تکنولوژی های اصلاح و تبدیل را برای تولید محصولات زیستی با ارزش بالا ارائه می کند
  • مطالعات موردی و نمونه‌هایی را برای نشان دادن نیروهای محرک و محدودیت‌ها در استفاده از این مواد پروتئینی نشان می‌دهد
  • شامل مشارکت‌های متخصصان در زمینه‌های میکروبیولوژی صنعتی کاربردی، مهندسی، فناوری فرآیندهای زیستی، شیمی پروتئین، شیمی مواد غذایی، کشاورزی، علوم گیاهی، علوم محیطی و مدیریت پسماند
  • به عنوان یک مرجع جامع برای دانشجویان و دانشمندان پژوهشی در صنایع غذایی و کشاورزی می باشد

توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Protein Byproducts: Transformation from Environmental Burden into Value-Added Products deals with the added value of proteinaceous waste byproducts, discussing in detail the different sources of protein-rich byproducts, their extraction, recovery, and characterization. The book provides thorough insights into different protein modification techniques to extend the product portfolio using these waste byproducts.

Divided between three main sections, the book covers various feedstock resources, such as animal-derived/plant-derived proteins, marine waste-derived proteins, protein extraction and recovery methods, and related technical issues including modification and conversion technologies for the production of high value bioproducts. It contains contributions from experts in the fields of applied industrial microbiology, engineering, bioprocess technology, protein chemistry, food chemistry, agriculture, plant sciences, environmental science, and waste management, serving as a comprehensive reference for students and research scientists in the food and agriculture industries.

  • Covers various feedstock resources, protein extraction, recovery methods, and related technical issues
  • Presents modification and conversion technologies for the production of high value bioproducts
  • Exhibits case studies and examples to illustrate both driving forces and constraints in the utilization of these proteinaceous materials
  • Contains contributions from experts in the fields of applied industrial microbiology, engineering, bioprocess technology, protein chemistry, food chemistry, agriculture, plant sciences, environmental science, and waste management
  • Serves as a comprehensive reference for students and research scientists in the food and agriculture industries


فهرست مطالب

Content: I: General Introduction   Chapter 1: Protein-Rich By-Products: Production Statistics, Legislative Restrictions, and Management Options   Chapter 2: Agricultural-Based Protein By-Products: Characterization and Applications   Chapter 3: Meat Industry Protein By-Products: Sources and Characteristics   Chapter 4: Marine Processing Proteinaceous By-Products: A Source of Biofunctional Food Ingredients   II: Extraction, Recovery, Characterization, and Modification Techniques   Chapter 5: Technical Issues Related to Characterization, Extraction, Recovery, and Purification of Proteins from Different Waste Sources   Chapter 6: Modification of Protein Rich Algal-Biomass to Form Bioplastics and Odor Removal   III: Transformation of Proteins By-Products to High Value Products   Chapter 7: Food Industry Protein By-Products and Their Applications   Chapter 8: Biobased Flocculants Derived from Animal Processing Protein By-Products   Chapter 9: Pharmaceutical and Cosmetic Applications of Protein By-Products   Chapter 10: Application of Waste-Derived Proteins in the Animal Feed Industry   Chapter 11: Novel Applications of Protein By-products in Biomedicine   Chapter 12: Microalgal-Based Protein By-Products: Extraction, Purification, and Applications   Chapter 13: Recovery and Applications of Proteins From Distillery By-Products   Chapter 14: Recovery and Applications of Feather Proteins   Chapter 15: Algae Derived Single-Cell Proteins: Economic Cost Analysis and Future Prospects   Chapter 16: Whey Proteins and Their Value-Added Applications   Chapter 17: Seafood Waste-Derived Peptides: Their Antioxidant Activity and Potential as Alternative Preservatives in Fish Products




نظرات کاربران