ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Novel Approaches of Nanotechnology in Food

دانلود کتاب رویکردهای جدید نانوتکنولوژی در مواد غذایی

Novel Approaches of Nanotechnology in Food

مشخصات کتاب

Novel Approaches of Nanotechnology in Food

ویرایش: 1 
نویسندگان:   
سری: Nanotechnology in the agri-food industry volume 1 
ISBN (شابک) : 0128043083, 0128043792 
ناشر: Academic Press 
سال نشر: 2016 
تعداد صفحات: 774 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 19 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 32,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب رویکردهای جدید نانوتکنولوژی در مواد غذایی: مواد غذایی، بیوتکنولوژی.، صنایع غذایی و تجارت، نوآوری های فناوری.، نانوتکنولوژی.، فناوری و مهندسی / علوم غذایی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 15


در صورت تبدیل فایل کتاب Novel Approaches of Nanotechnology in Food به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب رویکردهای جدید نانوتکنولوژی در مواد غذایی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب رویکردهای جدید نانوتکنولوژی در مواد غذایی

رویکردهای جدید نانوتکنولوژی در غذا، جلدی از مجموعه نانو فناوری در صنعت کشاورزی و غذایی، خلاصه ای از آخرین پیشرفت های انجام شده را نشان می دهد. در زمینه مواد نانوساختار که تاثیر قابل توجهی بر صنعت کشاورزی و غذایی دارد. از آنجایی که بازار کنونی مواد غذایی به نوآوری نیاز دارد، فناوری نانو همراه با رویکردهای جدید بین رشته ای و روش های پردازش، پیشرفت های مهمی را امکان پذیر کرده است که پتانسیل ایجاد تحول در بخش کشاورزی و مواد غذایی را دارد. فناوری نانو می‌تواند برای حل چالش‌های پیش روی صنایع غذایی و فرآوری زیستی برای توسعه و پیاده‌سازی سیستم‌هایی که می‌توانند مواد غذایی با کیفیت و کمی تولید کنند که ایمن، پایدار و دوستدار محیط زیست هستند، خدمت کند. این کتاب منبع ارزشمندی برای دانشمندان، محققان و مهندسان در زمینه‌های علوم غذایی و بیوتکنولوژی و همچنین دانشجویانی است که اطلاعاتی در مورد فناوری‌های پیشرفته می‌خواهند.
  • کاربردهای تحقیقاتی جهانی نانومواد و نانوتکنولوژی مفید در مواد غذایی را ارائه می‌دهد. تحقیق
  • روش های تحلیلی برای تثبیت آنزیم بر روی نانوذرات مغناطیسی ارائه می کند
  • شامل استراتژی های رفتار و عملکرد ساختار برای افزایش بهبود و کنترل کاربرد
  • بحث در مورد مقررات نانومواد و برای مصرف کننده آگاهی حفاظتی

توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Novel Approaches of Nanotechnology in Food, a volume in the Nanotechnology in the Agri-Food Industry series, represents a summary of the most recent advances made in the field of nanostructured materials that have significant impact on the agri-food industry. Because the current food market needs innovation, nanotechnology coupled with novel interdisciplinary approaches and processing methods has enabled important advances that have the potential to revolutionize agri-food sector. Nanotechnology can serve to resolve challenges faced by the food and bioprocessing industries for developing and implementing systems that can produce qualitative and quantitative foods that are safe, sustainable, and ecofriendly. This book is a valuable resource for scientists, researchers, and engineers in food science and biotechnology fields, as well as students who want information on cutting-edge technologies.
  • Provides worldwide research applications of nanomaterials and nanotechnology useful in food research
  • Presents analytical methods for enzyme immobilization onto magnetic nanoparticles
  • Includes strategies of behavior and structure function to increase application enhancement and control
  • Discusses nanomaterial regulations and for consumer protection awareness


فهرست مطالب

Content: 
Front matter,Copyright,List of Contributors,Series Foreword,Series Preface,Volume PrefaceEntitled to full text1 - An update of definitions and regulations regarding nanomaterials in foods and other consumer products, Pages 1-19, Claudia Baumung, Tabea Pflaum, Kerstin Schöberl, Evamaria Kratz, Dirk W. Lachenmeier
2 - Recent advances in the application of nanomaterials and nanotechnology in food research, Pages 21-66, Dongxiao Sun-Waterhouse, Geoffrey I.N. Waterhouse
3 - Magnetic separation of nanobiostructured systems for innovation of biocatalytic processes in food industry, Pages 67-96, Anna Ilyina, Rodolfo Ramos-González, Alejandra Vargas-Segura, Jaquelina Sánchez-Ramírez, Sócrates A. Palacios-Ponce, José L. Martínez-Hernández, Elda P. Segura-Ceniceros, Juan C. Contreras-Esquivel, Cristóbal N. Aguilar-González
4 - Natural materials as additives in food emulsions, Pages 97-132, Virangkumar Nanubhai Lad, Zagabathuni Venkata Panchakshari Murthy
5 - Self-assembled carbohydrate nanostructures: synthesis strategies to functional application in food, Pages 133-164, Anupam Roy, Shanker Lal Shrivastava, Santi M. Mandal
6 - Nanotechnology and wine, Pages 165-199, Morata Antonio, Loira Iris, Suárez-Lepe José Antonio
7 - Effect of content and temperature on the phase transitions of polymer composites doped by kappa carrageenan and alginate, Pages 201-235, Gülşen Akın Evingür, Önder Pekcan
8 - Starch nanomaterials: a state-of-the-art review and future trends, Pages 237-269, Seyed Mohammad Ali Razavi, Asad Mohammad Amini
9 - Monitoring and separation of food-borne pathogens using magnetic nanoparticles, Pages 271-312, Robin Augustine, Ann Rose Abraham, Nandakumar Kalarikkal, Sabu Thomas
10 - Nanotechnology in healthier meat processing, Pages 313-345, Muhammad Issa Khan, Amna Sahar, Ubaid ur Rahman
11 - Antimicrobial nanocomposites for food packaging applications: novel approaches, Pages 347-386, Alberto Jiménez, María Vargas, Amparo Chiralt
12 - Nanomaterial-based sensors for mycotoxin analysis in food, Pages 387-423, Bing Huei Chen, Baskaran Stephen Inbaraj
13 - Applications of chitosan as a functional food, Pages 425-464, Monica Gallo, Daniele Naviglio, Arturo Armone Caruso, Lydia Ferrara
14 - Active food packaging from chitosan incorporated with plant polyphenols, Pages 465-507, Ubonrat Siripatrawan
15 - Applications of nanotechnology in nutrition: potential and safety issues, Pages 509-554, Aditya S. Kulkarni, Padmini S. Ghugre, Shobha A. Udipi
16 - Nanoencapsulation of green tea catechins and its efficacy, Pages 555-586, Gene Chi Wai Man, Kai On Chu, Chi Chiu Wang
17 - Potential of nanomaterials in food packaging, Pages 587-621, Konstantinos G. Gatos
18 - A new approach for flavor and aroma encapsulation, Pages 623-661, Danielle Branta Lopes, Paula Speranza, Gabriela Alves Macedo
19 - Emerging trends in the application of nanobiosensors in the food industry, Pages 663-696, Sophiya Devi Lamabam, Robert Thangjam
20 - Psychological and physiological bases of umami taste perception as related to nutrition, Pages 697-723, Nobuyuki Sakai, Hisauyki Uneyama, Visith Chavasit
Subject Index, Pages 725-744




نظرات کاربران