دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: نویسندگان: Hagstrum. David W., Subramanyam. Bhadriraju سری: ISBN (شابک) : 1891127500, 9781891127502 ناشر: Amer Assn of Cereal Chemists سال نشر: 2006 تعداد صفحات: 334 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 6 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب مبانی حشره شناسی محصول ذخیره شده: آفات نگهداری مواد غذایی
در صورت تبدیل فایل کتاب Fundamentals of stored-product entomology به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب مبانی حشره شناسی محصول ذخیره شده نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این مرجع جدید اصول حشره شناسی محصول ذخیره شده را که باید در
برنامه ریزی، اجرا و ارزیابی برنامه مدیریت آفات در نظر گرفته
شود، مورد بحث قرار می دهد. این بر اساس بررسی یک پایگاه داده
گسترده از منابع و سالها تحقیق در مورد مشکلات حشرات محصول ذخیره
شده توسط نویسندگان متخصص است. با تغییرات نظارتی اخیر، نگرانی
مصرف کنندگان در مورد باقی مانده آفت کش ها در مواد غذایی، و شرکت
های مواد غذایی که از IPM و رویکردهای جایگزین برای مدیریت آفات
استقبال می کنند، این کتاب به موقع است. اطلاعات اولیه مورد نیاز
برای مدیریت آفات با و بدون استفاده از مواد شیمیایی را فراهم می
کند.
مدیریت آفات مستلزم درک کامل بیولوژی حشرات، رفتار، بوم شناسی،
نمونه برداری، مزایا و معایب گزینه های مدیریت، و پاسخ حشرات به
گزینه های مدیریتی مختلف این کتاب جامع همه این موضوعات را پوشش
می دهد و با بحث در مورد دامنه حشره شناسی محصول ذخیره شده شروع
می شود. همچنین بینشی در مورد تنوع غذاها و زیستگاه های مورد
استفاده حشرات محصول ذخیره شده، انواع خسارات اقتصادی قابل انتساب
به آنها، و راه هایی که در آن درک بیولوژی آنها می تواند برای
مطالعه یا مدیریت این حشرات مورد استفاده قرار گیرد، ارائه می
دهد. تحرک حشرات، منابع آلودگی به حشرات، نمونهبرداری، تاریخچه
زندگی و رشد جمعیت نیز مورد بحث قرار میگیرد، زیرا آنها نقش مهمی
در توسعه یک برنامه نمونهبرداری موثر دارند. علاوه بر این، کمک
های تصمیم گیری، هزینه روش های مدیریت، و مقاومت حشرات در برابر
روش های مدیریت پوشش داده شده است.
برای بینش در مورد فرآیند فکری انتخاب گزینه های درمانی، هشت روش
مدیریت آفات به طور کامل شرح داده شده است، از جمله بیانیه ای از
اصل عملیات اساسی و اطلاعات پس زمینه. برای کمک به انتخاب روشهای
مختلف شیمیایی و غیرشیمیایی برای موقعیتهای مختلف، مزایا، معایب
و گزینههای اجرایی برای هر روش آورده شده است. دانشآموزان،
مربیان ترویج، مشاوران، بهداشتکاران و مدیران صنایع غذایی،
قانونگذاران، قانونگذاران و متخصصان مدیریت آفات حشرات مطمئناً
اطلاعاتی را پیدا میکنند که به آنها در بهبود مدیریت آفات کمک
میکند.
ابزار آموزشی عالی!
br>سوالات مطالعه در پایان هر فصل
خواندن تکمیلی پیشنهادی، از جمله کتاب، مقالات کنفرانس، بررسی
ادبیات، مقالات پژوهشی، انتشارات دولتی، و مقالات پرطرفدار
نمای کلی زیست شناسی برای درک اولیه مسائل کنترل آفات
خواننده را در فرآیند فکری طراحی یک برنامه کنترل آفات یا مطالعه
تحقیقاتی راهنمایی می کند
تصاویری از مخرب ترین گونه های آفات حشرات ذخیره شده برای شناسایی
خانواده ها
روش های سریع برای تشخیص گونه های حشرات ذخیره شده نزدیک به هم
This new reference discusses the fundamentals of stored-product
entomology that need to be considered in planning,
implementation, and evaluation of a pest management program. It
is based on the review of an extensive database of references
and many years of research on stored-product insect problems by
the expert authors. With recent regulatory changes, consumers
concern about pesticide residues in food, and food companies
embracing IPM and alternative approaches for pest management,
this book is timely. It provides the basic information needed
to manage pests with and without the use of chemicals.
Managing pests requires a thorough understanding of insect
biology, behavior, ecology, sampling, pros and cons of
management options, and responses of insects to the various
management options. This comprehensive book covers all of these
topics, beginning with a discussion of the scope of
stored-product entomology. It also provides insight into the
diversity of foods and habitats utilized by stored-product
insects, the types of economic losses attributable to them, and
the ways in which an understanding of their biology can be used
to study or manage these insects. Insect mobility, sources of
insect infestation, sampling, life history, and population
growth are discussed as well, as they play an important role in
developing an effective sampling program. In addition, decision
aids, the cost of management methods, and the resistance of
insects to management methods are covered.
For insight into the thought process of choosing treatment
options, eight pest management methods are thoroughly
described, including a statement of the basic operating
principle and background information. For help choosing various
chemical and nonchemical methods for diverse situations, the
advantages, disadvantages and implementation options for each
method are given. Students, extension educators, consultants,
food industry sanitarians and managers, legislators,
regulators, and insect pest management professionals are sure
to find information that will help them to improve pest
management.
Excellent teaching tool!
Study questions at the end of each chapter
Suggested supplemental reading, including books, conference
proceeding papers, literature reviews, research papers,
government publications, and popular articles
General overview of the biology for a basic understanding of
pest control issues
Guides the reader through the thought process of designing a
pest control program or research study
Images of the most damaging of stored-product insect pest
species for identification of families
Quick methods for distinguishing closely related stored-product
insect species