ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Fundamentals of stored-product entomology

دانلود کتاب مبانی حشره شناسی محصول ذخیره شده

Fundamentals of stored-product entomology

مشخصات کتاب

Fundamentals of stored-product entomology

ویرایش:  
نویسندگان: ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 1891127500, 9781891127502 
ناشر: Amer Assn of Cereal Chemists 
سال نشر: 2006 
تعداد صفحات: 334 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 6 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 32,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب مبانی حشره شناسی محصول ذخیره شده: آفات نگهداری مواد غذایی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 16


در صورت تبدیل فایل کتاب Fundamentals of stored-product entomology به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب مبانی حشره شناسی محصول ذخیره شده نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب مبانی حشره شناسی محصول ذخیره شده

این مرجع جدید اصول حشره شناسی محصول ذخیره شده را که باید در برنامه ریزی، اجرا و ارزیابی برنامه مدیریت آفات در نظر گرفته شود، مورد بحث قرار می دهد. این بر اساس بررسی یک پایگاه داده گسترده از منابع و سالها تحقیق در مورد مشکلات حشرات محصول ذخیره شده توسط نویسندگان متخصص است. با تغییرات نظارتی اخیر، نگرانی مصرف کنندگان در مورد باقی مانده آفت کش ها در مواد غذایی، و شرکت های مواد غذایی که از IPM و رویکردهای جایگزین برای مدیریت آفات استقبال می کنند، این کتاب به موقع است. اطلاعات اولیه مورد نیاز برای مدیریت آفات با و بدون استفاده از مواد شیمیایی را فراهم می کند.


مدیریت آفات مستلزم درک کامل بیولوژی حشرات، رفتار، بوم شناسی، نمونه برداری، مزایا و معایب گزینه های مدیریت، و پاسخ حشرات به گزینه های مدیریتی مختلف این کتاب جامع همه این موضوعات را پوشش می دهد و با بحث در مورد دامنه حشره شناسی محصول ذخیره شده شروع می شود. همچنین بینشی در مورد تنوع غذاها و زیستگاه های مورد استفاده حشرات محصول ذخیره شده، انواع خسارات اقتصادی قابل انتساب به آنها، و راه هایی که در آن درک بیولوژی آنها می تواند برای مطالعه یا مدیریت این حشرات مورد استفاده قرار گیرد، ارائه می دهد. تحرک حشرات، منابع آلودگی به حشرات، نمونه‌برداری، تاریخچه زندگی و رشد جمعیت نیز مورد بحث قرار می‌گیرد، زیرا آنها نقش مهمی در توسعه یک برنامه نمونه‌برداری موثر دارند. علاوه بر این، کمک های تصمیم گیری، هزینه روش های مدیریت، و مقاومت حشرات در برابر روش های مدیریت پوشش داده شده است.

برای بینش در مورد فرآیند فکری انتخاب گزینه های درمانی، هشت روش مدیریت آفات به طور کامل شرح داده شده است، از جمله بیانیه ای از اصل عملیات اساسی و اطلاعات پس زمینه. برای کمک به انتخاب روش‌های مختلف شیمیایی و غیرشیمیایی برای موقعیت‌های مختلف، مزایا، معایب و گزینه‌های اجرایی برای هر روش آورده شده است. دانش‌آموزان، مربیان ترویج، مشاوران، بهداشت‌کاران و مدیران صنایع غذایی، قانون‌گذاران، قانون‌گذاران و متخصصان مدیریت آفات حشرات مطمئناً اطلاعاتی را پیدا می‌کنند که به آنها در بهبود مدیریت آفات کمک می‌کند.

ابزار آموزشی عالی!



br>سوالات مطالعه در پایان هر فصل

خواندن تکمیلی پیشنهادی، از جمله کتاب، مقالات کنفرانس، بررسی ادبیات، مقالات پژوهشی، انتشارات دولتی، و مقالات پرطرفدار

نمای کلی زیست شناسی برای درک اولیه مسائل کنترل آفات

خواننده را در فرآیند فکری طراحی یک برنامه کنترل آفات یا مطالعه تحقیقاتی راهنمایی می کند

تصاویری از مخرب ترین گونه های آفات حشرات ذخیره شده برای شناسایی خانواده ها

روش های سریع برای تشخیص گونه های حشرات ذخیره شده نزدیک به هم


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

This new reference discusses the fundamentals of stored-product entomology that need to be considered in planning, implementation, and evaluation of a pest management program. It is based on the review of an extensive database of references and many years of research on stored-product insect problems by the expert authors. With recent regulatory changes, consumers concern about pesticide residues in food, and food companies embracing IPM and alternative approaches for pest management, this book is timely. It provides the basic information needed to manage pests with and without the use of chemicals.


Managing pests requires a thorough understanding of insect biology, behavior, ecology, sampling, pros and cons of management options, and responses of insects to the various management options. This comprehensive book covers all of these topics, beginning with a discussion of the scope of stored-product entomology. It also provides insight into the diversity of foods and habitats utilized by stored-product insects, the types of economic losses attributable to them, and the ways in which an understanding of their biology can be used to study or manage these insects. Insect mobility, sources of insect infestation, sampling, life history, and population growth are discussed as well, as they play an important role in developing an effective sampling program. In addition, decision aids, the cost of management methods, and the resistance of insects to management methods are covered.

For insight into the thought process of choosing treatment options, eight pest management methods are thoroughly described, including a statement of the basic operating principle and background information. For help choosing various chemical and nonchemical methods for diverse situations, the advantages, disadvantages and implementation options for each method are given. Students, extension educators, consultants, food industry sanitarians and managers, legislators, regulators, and insect pest management professionals are sure to find information that will help them to improve pest management.

Excellent teaching tool!

Study questions at the end of each chapter

Suggested supplemental reading, including books, conference proceeding papers, literature reviews, research papers, government publications, and popular articles

General overview of the biology for a basic understanding of pest control issues

Guides the reader through the thought process of designing a pest control program or research study

Images of the most damaging of stored-product insect pest species for identification of families

Quick methods for distinguishing closely related stored-product insect species





نظرات کاربران