دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Dinesh Chandra Uprety. V.R Reddy (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9789811020049, 9789811020032
ناشر: Springer Singapore
سال نشر: 2016
تعداد صفحات: 143
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 3 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب واکنش محصولات کشاورزی به گرمایش جهانی: تغییر اقلیم، تغییرات آب و هوا/تأثیر تغییرات آب و هوا، فیزیولوژی گیاهی، بیوشیمی گیاهی، شیمی محیطی
در صورت تبدیل فایل کتاب Crop Responses to Global Warming به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب واکنش محصولات کشاورزی به گرمایش جهانی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
مونوگراف با عنوان "واکنش های محصولات کشاورزی به گرمایش جهانی" تغییرات تاریخی طبیعی در دمای جو زمین را توصیف می کند و شواهد مربوط به تغییرات ناشی از انسان زایی در سطح دما را می سنجد. افزایش بیسابقه دمای زمین پس از دوره پیش صنعتی احتمالاً با فعالیتهای انسانی مرتبط بوده است. این مونوگراف مروری بر بهره وری محصولات جهانی و هندی در رابطه با افزایش دمای سطح زمین ارائه می دهد. فصلی در این مونوگراف در مورد فن آوری های مطالعه واکنش گیاهان زراعی به دمای بالا است. تجزیه و تحلیل ارزیابی تاثیر افزایش دما بر محصولاتی مانند گندم، برنج، ذرت، سویا، پنبه و براسیکا در فصلهای جداگانه به عنوان مطالعات موردی شرح، بررسی و مورد بحث قرار میگیرد. پاسخهای فرآیندهای فیزیولوژیکی و واکنشهای بیوشیمیایی به دمای بالا در گیاهان زراعی از نظر محصول توصیف میشوند. این مونوگراف همچنین شامل تأثیر افزایش دما بر تعامل علف های هرز محصول، آفات و بیماری ها و پویایی خاک برای هر گونه محصول به طور مستقل است. فن آوری های کاهش برای مقابله با اثر نامطلوب تنش دمای بالا برای هر محصول با توجه به شرایط کشت و آب و هوا توضیح داده شده است. استراتژیهای تحقیقاتی آینده برای هر محصول برای مقابله با تهدید افزایش دما بر بهرهوری محصول و امنیت غذایی شرح و بحث شده است. توصیف فناوری های غنی سازی دما به محققان و دانشمندان کمک می کند تا واکنش های مواد بیولوژیکی به افزایش دما را مطالعه کنند. این مونوگراف متن اصلی برای آموزش تغییرات آب و هوا، گرم شدن کره زمین و گیاه شناسی محیطی خواهد بود، زیرا در حال حاضر چنین کتابی در رابطه با افزایش دمای اتمسفر در گیاهان زراعی موجود نیست. بنابراین، این مونوگراف برای دانشجویان تغییرات آب و هوایی جهانی، گیاه شناسی محیطی و علوم کشاورزی، دانشمندان، محققان، کشاورزان و سیاست گذاران بسیار مفید خواهد بود.
The monograph entitled “Crop responses to Global warming” describes the normal historical shifts in the earth’s atmospheric temperature and weighs the evidence concerning anthropogenic induced changes in the level of temperature. The unprecedented increase in the earth’s temperature after pre industrial period has been possibly related to the anthropogenic activities. This monograph will give an overview of the global as well as Indian crops productivity in relation to the rise in the earth’s surface temperature. A chapter in this monograph is on the technologies to study the response of crop plants to the elevated temperature. The impact assessment analysis of rising temperature on crops such as wheat, rice, maize, soybean, cotton and brassica are described, reviewed and discussed in separate chapters as case studies. The responses of physiological processes and biochemical reactions to the elevated temperature in crop plants are described crop wise. The monograph also includes the impact of elevating temperature on crop weed interaction, pest and diseases and soil dynamics for each crop species independently. The mitigation technologies to counter the adverse effect of high temperature stress are described for each crop according to their cultivation and climatic conditions. The future research strategies for each crop to meet the threat of elevating temperature on crop productivity and food security is described and discussed. The description of temperature enrichment technologies will help researchers and scientists to study the responses of biological materials to rising temperature. The monograph will be the main text for teaching climate change, global warming and environmental botany as no such book is currently available relating to the rising atmospheric temperature on crop plants. Therefore, the monograph will be highly useful for students of global climate change, environmental botany and agricultural sciences, scientists, researchers, farmers and policy makers
Front Matter....Pages i-xviii
Introduction....Pages 1-5
Problems and Prospects of Crops with Changing Temperature....Pages 7-30
Temperature Enrichment Technologies for Crop Response Studies....Pages 31-40
Case Histories: Crops....Pages 41-116
Mitigation Technologies to Control High-Temperature Stress in Crop Plants....Pages 117-125