دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: نویسندگان: Lisa Q. Fetterman, Meesha Halm, Scott Peabody, Monica Lo سری: ISBN (شابک) : 0399578064, 9780399578069 ناشر: Ten Speed Press سال نشر: 2016 تعداد صفحات: 385 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 20 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب Sous Vide در خانه: تکنیک مدرن برای غذاهای کاملاً پخته شده: آموزش آشپزی و مرجع، بیوگرافی آشپزی، مقاله، صنعت غذا، تاریخچه، مرجع، کتاب آشپزی، غذا و شراب، آشپزی حرفه ای، کتاب آشپزی، غذا و شراب، اجاق های آرام، لوازم آشپزخانه، کتاب آشپزی، غذا و شراب
در صورت تبدیل فایل کتاب Sous Vide at Home: The Modern Technique for Perfectly Cooked Meals به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب Sous Vide در خانه: تکنیک مدرن برای غذاهای کاملاً پخته شده نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
Sous vide سالهاست که یک روش پخت و پز محبوب در رستوران ها بوده است و غذاهای لطیف و آبدار را به بهترین شکل طبخ می کند. اکنون، از خالق Nomiku - اولین دستگاه سوس وید مقرون به صرفه - این کتاب آشپزی با قابلیت دنبال کردن آسان ارائه شده است که به وضوح نشان می دهد که چگونه از قدرت فناوری sous vide برای دستیابی به غذاهای با کیفیت رستوران در راحتی آشپزخانه خود استفاده کنید. . روش بدون استرس پخت یک بوقلمون خوشمزه (و هرگز خشک!) شکرگزاری را به همراه تمام تزئینات، غذاهای کلاسیک مانند استیک پرفکت سو وید و اردک کانفیت، و پیش غذاهای سطح بعدی مانند زرده تخم مرغ سرخ شده کشف کنید. شامل بیش از 100 دستور غذا برای همه چیز، از هالیبوت توستاداس، مارچوبه کبابی با رومسکو، و مرغ تیکا ماسالا، دولچه د لچه، بستنی وانیلی بدون دردسر، و حتی تلخی قهوه و هل خانگی، سوس وید در خانه شما را برای هر مناسبتی پوشش داده است.
Sous vide has been a popular cooking technique in restaurants for years, offering tender and succulent dishes cooked to perfection. Now, from the creator of Nomiku--the first affordable sous vide machine--comes this easy-to-follow cookbook that clearly illustrates how to harness the power of sous vide technology to achieve restaurant-quality dishes in the comfort of your own kitchen. Discover the stress-free way to cook a delicious (and never dry!) Thanksgiving turkey along with all the trimmings, classics like Perfect Sous Vide Steak and Duck Confit, and next-level appetizers like Deep Fried Egg Yolks. Including over 100 recipes for everything from Halibut Tostadas, Grilled Asparagus with Romesco, and Chicken Tikka Masala, to Dulce de Leche, Hassle-Free Vanilla Ice Cream, and even homemade Coffee-Cardamom Bitters, Sous Vide at Home has you covered for every occasion.