ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب New trends in sample preparation techniques for food analysis

دانلود کتاب روندهای جدید در تکنیک های آماده سازی نمونه برای تجزیه و تحلیل غذا

New trends in sample preparation techniques for food analysis

مشخصات کتاب

New trends in sample preparation techniques for food analysis

ویرایش:  
نویسندگان: ,   
سری: Analytical chemistry and microchemistry 
ISBN (شابک) : 9781634850896, 1634850890 
ناشر: Nova Science Publishers 
سال نشر: 2016 
تعداد صفحات: 266 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 5 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 58,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب روندهای جدید در تکنیک های آماده سازی نمونه برای تجزیه و تحلیل غذا: غذا، تجزیه و تحلیل، آماده سازی نمونه (شیمی)، فناوری و مهندسی / علوم غذایی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 17


در صورت تبدیل فایل کتاب New trends in sample preparation techniques for food analysis به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب روندهای جدید در تکنیک های آماده سازی نمونه برای تجزیه و تحلیل غذا نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی



فهرست مطالب

Content: NEW TRENDS IN SAMPLE PREPARATION TECHNIQUES FOR FOOD ANALYSIS 
NEW TRENDS IN SAMPLE PREPARATION TECHNIQUES FOR FOOD ANALYSIS
CONTENTS
PREFACE
Chapter 1 NOVEL SORBENT MATERIALS FOR OFF-LINE AND ON-LINE SOLID-PHASE EXTRACTION APPLIED TO FOOD ANALYSIS
ABSTRACT
1. INTRODUCTION
2. OFF-LINE AND ON-LINE SPE APPROACHES
3. APPLICATION OF THE SPE PHASE IN FOOD ANALYSIS
3.1. Molecular Recognition Sorbents
3.1.1. Immunosorbents
3.1.2. Aptamers
3.2. Graphene
3.3. Nanostructured Materials
3.3.1. Electrospun Polymer Nanofibers
3.3.2. Carbon Nanotubes 3.4. Mixed Mode Polymeric Sorbents CONCLUSION
REFERENCES
Chapter 2 APPLICATION OF MOLECULARLY IMPRINTED POLYMERS TO SOLID-PHASE EXTRACTION IN FOOD ANALYSIS
ABSTRACT
1. INTRODUCTION
2. MOLECULAR IMPRINTING APPROACHES
3. POLYMERIZATION TECHNIQUES
4. APPLICATIONS OF MIPS TO SPE IN FOOD ANALYSIS
CONCLUSION
ACKNOWLEDGMENTS
REFERENCES
Chapter 3 TURBULENT FLOW CHROMATOGRAPHY IN FOOD ANALYSIS
ABSTRACT
1. INTRODUCTION
2. FUNDAMENTALS OF TURBULENT FLOW CHROMATOGRAPHY
3. SAMPLE PRE-TREATMENT FOR THE ANALYSIS OF ORGANIC CONTAMINANTS IN FOOD 3.1. Main Extraction Procedures from Solid Matrices 3.2. General Sample Pre-Treatments
4. APPLICATIONS OF TURBULENT FLOW CHROMATOGRAPHY IN FOOD ANALYSIS
4.1. Food Adulterants
4.2. Mycotoxins in Food
4.3. Nutraceuticals
4.4. Perfluoroalkyl Substances
4.5. Pesticides
4.6. Pharmaceutical Residues
CONCLUSION
ACKNOWLEDGEMENTS
REFERENCES
Chapter 4 QUECHERS PROCEDURES IN FOOD SAMPLE PREPARATION
ABSTRACT
1. INTRODUCTION
2. PRINCIPLES OF THE ORIGINAL QUECHERS PROCEDURE
3. IMPROVEMENTS ON THE QUECHERS PROCEDURE
(i) Extraction/Partitioning Step (Ii) d-SPE Clean-Up Step 4. QUECHERS IN THE DETERMINATION OF PESTICIDES
5. QUECHERS IN THE DETERMINATION OF MYCOTOXINS
6. QUECHERS IN THE DETERMINATION OF PHARMACEUTICALS
7. QUECHERS IN THE DETERMINATION OF POLYCYCLIC AROMATIC HYDROCARBON (PAH) COMPOUNDS
8. QUECHERS IN THE DETERMINATION OF OTHER FAMILIES OF COMPOUNDS
CONCLUSION
ACKNOWLEDGMENTS
REFERENCES
Chapter 5 MICROEXTRACTION METHODS IN FOOD SAMPLE PREPARATION
ABSTRACT
1. INTRODUCTION
2. SOLID-PHASE MICROEXTRACTION (SPME)
2.1. SPME Process
Fiber Solid-Phase Microextraction
In-Tube Solid-Phase Microextraction 2.3. SPME Optimization Selection of Extraction Mode
Optimization of Extraction Conditions
Optimization of Desorption Conditions
Derivatization
2.4. Theoretical Aspects of SPME
Equilibrium Batch Extraction Mode
Non-Equilibrium Batch Extraction Mode
2.5. SPME Applications
3. STIR BAR SORPTIVE EXTRACTION (SBSE)
3.1. SBSE Process
3.2. SBSE Optimization
Optimization of Extraction
Optimization of Desorption
Derivatization
3.3. Theoretical Aspects of SBSE
3.4. SBSE Applications
4. SINGLE-DROP MICROEXTRACTION (SDME)
4.1. SDME Process
Direct Immersion SDME




نظرات کاربران