ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Batters and breadings in food processing

دانلود کتاب ضرب و شتم و نان در پردازش مواد غذایی

Batters and breadings in food processing

مشخصات کتاب

Batters and breadings in food processing

ویرایش: 2nd ed 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 1891127713, 0128104503 
ناشر: AACC International 
سال نشر: 2011 
تعداد صفحات: 349 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 11 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 44,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب ضرب و شتم و نان در پردازش مواد غذایی: خمیر (غذا)، نان.، صنایع غذایی و تجارت.، آشپزی، عمومی.



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 16


در صورت تبدیل فایل کتاب Batters and breadings in food processing به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب ضرب و شتم و نان در پردازش مواد غذایی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب ضرب و شتم و نان در پردازش مواد غذایی

Batters and Breadings in Food Processing، ویرایش دوم یک منبع مورد انتظار و ضروری برای صنعت غلات و صنایع غذایی است. 21 سال از انتشار اولین چاپ این کتاب می گذرد


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Batters and Breadings in Food Processing, Second edition is a long-awaited, must-have resource for the cereal and food processing industry. 21 years has passed since the publication of the first edition of this book





نظرات کاربران