ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Encapsulations. Nanotechnology in the Agri-Food Industry Volume 2

دانلود کتاب کپسولاسیون ها نانوتکنولوژی در صنایع کشاورزی و غذایی جلد 2

Encapsulations. Nanotechnology in the Agri-Food Industry Volume 2

مشخصات کتاب

Encapsulations. Nanotechnology in the Agri-Food Industry Volume 2

ویرایش: 1 
نویسندگان:   
سری: Nanotechnology in the agri-food industry volume 2 
ISBN (شابک) : 0128043075, 0128043784 
ناشر: Academic Press 
سال نشر: 2016 
تعداد صفحات: 902 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 28 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 50,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 21


در صورت تبدیل فایل کتاب Encapsulations. Nanotechnology in the Agri-Food Industry Volume 2 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب کپسولاسیون ها نانوتکنولوژی در صنایع کشاورزی و غذایی جلد 2 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب کپسولاسیون ها نانوتکنولوژی در صنایع کشاورزی و غذایی جلد 2

Ecapsulations، جلدی در مجموعه نانو فناوری در صنعت کشاورزی و غذایی، عناصر کلیدی را در ایجاد کیفیت غذا از طریق بهبود طعم و مزه غذا ارائه می کند. عطر مزایای عمده نانوکپسولاسیون برای مواد غذایی شامل بهبود فراهمی زیستی ترکیبات طعم و عطر، بهبود حلالیت مواد ضعیف محلول در آب، حفظ بیشتر مواد در طول فرآیند تولید، سطوح فعالیت بالاتر مواد محصور شده، بهبود ماندگاری و انتشار کنترل شده طعم و عطر این جلد فرآیندهای اصلی نانوکپسولاسیون مانند خشک کردن اسپری، تزریق مذاب، اکستروژن، کواسرواسیون و امولسیون سازی را مورد بحث قرار می دهد. مواد مورد استفاده در نانوکپسولاسیون شامل لیپیدها، پروتئین ها، کربوهیدرات ها، سلولز، صمغ ها و پلیمرهای درجه مواد غذایی می باشد. کاربردها و مزایای نانوکپسوله‌سازی مانند آزادسازی کنترل‌شده، محافظت‌ها، و پوشش طعم به تفصیل توضیح داده خواهد شد.
  • شامل به‌روزترین اطلاعات در مورد نانوکپسوله‌سازی و تحویل مواد ضدمیکروبی بر پایه نانو ظروف است
  • < li>مواد نانو را برای نوآوری بر اساس پیشرفت‌های علمی در این زمینه ارائه می‌کند
  • راهبردهای انتشار کنترلی را برای افزایش فعالیت زیستی، از جمله روش‌ها و تکنیک‌های تحقیق و نوآوری ارائه می‌کند
  • ابزارهای مفیدی را برای بهبود تحویل ارائه می‌کند. مولکول‌های فعال زیستی و سلول‌های زنده در غذاها

توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Encapsulations, a volume in the Nanotechnology in the Agri-Food Industry series,presents key elements in establishing food quality through the improvement of food flavor and aroma. The major benefits of nanoencapsulation for food ingredients include improvement in bioavailability of flavor and aroma ingredients, improvement in solubility of poor water-soluble ingredients, higher ingredient retention during production process, higher activity levels of encapsulated ingredients, improved shelf life, and controlled release of flavor and aroma. This volume discusses main nanoencapsulation processes such as spray drying, melt injection, extrusion, coacervation, and emulsification. The materials used in nanoencapsulation include lipids, proteins, carbohydrates, cellulose, gums, and food grade polymers. Applications and benefits of nanoencapsulation such as controlled release, protections, and taste masking will be explained in detail.
  • Includes the most up-to-date information on nanoencapsulation and nanocontainer-based delivery of antimicrobials
  • Presents nanomaterials for innovation based on scientific advancements in the field
  • Provides control release strategies to enhance bioactivity, including methods and techniques for research and innovation
  • Provides useful tools to improve the delivery of bioactive molecules and living cells into foods


فهرست مطالب

Content: 
Front matter,Copyright,List of Contributors,Series Foreword,Series Preface,Volume PrefaceEntitled to full text1 - Electrohydrodynamic microencapsulation technology, Pages 1-45
2 - Exploring nanoencapsulation of aroma and flavors as new frontier in food technology, Pages 47-88
3 - Nanoencapsulation of flavors and aromas by emerging technologies, Pages 89-126
4 - Cyclodextrins as encapsulation material for flavors and aroma, Pages 127-192
5 - Structural and thermodynamic insight into the potentiality of food biopolymers to behave as smart nanovehicles for essential polyunsaturated lipids, Pages 193-228
6 - Encapsulation: entrapping essential oil/flavors/aromas in food, Pages 229-268
7 - Antimicrobials from herbs, spices, and plants, Pages 269-293
8 - Supramolecular strategy of the encapsulation of low-molecular-weight food ingredients, Pages 295-362
9 - Novel approaches in nanoencapsulation of aromas and flavors, Pages 363-419
10 - Nanocomposite for food encapsulation packaging, Pages 421-454
11 - Microencapsulated bioactive components as a source of health, Pages 455-501
12 - Biocompatible microemulsions for the nanoencapsulation of essential oils and nutraceuticals, Pages 503-558
13 - Nanoencapsulation strategies applied to maximize target delivery of intact polyphenols, Pages 559-595
14 - Nanoencapsulation technology to control release and enhance bioactivity of essential oils, Pages 597-640
15 - Nanoencapsulation of essential oils for sustained release: application as therapeutics and antimicrobials, Pages 641-672
16 - Nanoencapsulation and nanocontainer based delivery systems for drugs, flavors, and aromas, Pages 673-715
17 - Cyclodextrins-based nanocomplexes for encapsulation of bioactive compounds in food, cosmetics, and pharmaceutical products: principles of supramolecular complexes formation, their influence on the antioxidative properties of target chemicals, and recent advances in selected industrial applications, Pages 717-767
18 - Nanoencapsulation of flavors and aromas by cyclodextrins, Pages 769-792
19 - Natural biopolymers as nanocarriers for bioactive ingredients used in food industries, Pages 793-829
20 - Process technology of nanoemulsions in food processing, Pages 831-871
Subject Index, Pages 873-892




نظرات کاربران