ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Essentials of machine olfaction and taste

دانلود کتاب ملزومات بویایی و طعم ماشینی

Essentials of machine olfaction and taste

مشخصات کتاب

Essentials of machine olfaction and taste

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781118768488, 1118768493 
ناشر: John Wiley & Sons Inc 
سال نشر: 2016 
تعداد صفحات: 331 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 17 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 43,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب ملزومات بویایی و طعم ماشینی: آشکارسازهای شیمیایی، حسگرهای هوشمند، حسگرهای بویایی، بو، روش‌های شبیه‌سازی، طعم، روش‌های شبیه‌سازی، فناوری و مهندسی، الکترونیک، عمومی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 14


در صورت تبدیل فایل کتاب Essentials of machine olfaction and taste به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب ملزومات بویایی و طعم ماشینی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب ملزومات بویایی و طعم ماشینی

ملزومات بویایی و مزه ماشینی این کتاب منبع اطلاعاتی ارزشمندی برای بویایی و چشایی است که شامل مروری جامع و به موقع از وضعیت فعلی دانش استفاده از دستگاه های بویایی و چشایی است. توسعه اخیر رابط انسانی طیف کاملی از حواس شیمیایی مصنوعی از جمله بویایی و چشایی را پوشش می‌دهد، از سطح پایه تا سطح پیشرفته پروژه به‌موقع به این معناست که روبات‌های متحرک، نمایشگرهای بویایی و ضبط‌کننده‌های بو در حال حاضر تحت تحقیق هستند، با توجه به تقاضای تجاری.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Essentials of Machine Olfaction and Taste This book provides a valuable information source for olfaction and taste which includes a comprehensive and timely overview of the current state of knowledge of use for olfaction and taste machines Presents original, latest research in the field, with an emphasis on the recent development of human interfacing Covers the full range of artificial chemical senses including olfaction and taste, from basic through to advanced level Timely project in that mobile robots, olfactory displays and odour recorders are currently under research, driven by commercial demand



فهرست مطالب

Content: Introduction to Essentials of Machine Olfaction and Tastes / Takamichi Nakamoto --
Physiology of Chemical Sense and its Biosensor Application / Ryohei Kanzaki, Kei Nakatani, Takeshi Sakurai, Nobuo Misawa, Hidefumi Mitsuno --
Large-Scale Chemical Sensor Arrays for Machine Olfaction / Mara Bernabei, Simone Pantalei, Krishna C Persaud --
Taste Sensor / Kiyoshi Toko, Yusuke Tahara, Masaaki Habara, Yoshikazu Kobayashi, Hidekazu Ikezaki --
Pattern Recognition / Saverio De Vito, Matteo Falasconi, Matteo Pardo --
Using Chemical Sensors as "Noses" for Mobile Robots / Hiroshi Ishida, Achim J Lilienthal, Haruka Matsukura, Victor Hernandez Bennetts, Erik Schaffernicht --
Olfactory Display and Odor Recorder / Takamichi Nakamoto --
Summary and Future Perspectives / Takamichi Nakamoto.




نظرات کاربران