ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Handbook on Natural Pigments in Food and Beverages: Industrial Applications for Improving Food Color

دانلود کتاب راهنمای رنگدانه های طبیعی در غذا و نوشیدنی ها: کاربردهای صنعتی برای بهبود رنگ غذا

Handbook on Natural Pigments in Food and Beverages: Industrial Applications for Improving Food Color

مشخصات کتاب

Handbook on Natural Pigments in Food and Beverages: Industrial Applications for Improving Food Color

ویرایش: 1 
نویسندگان:   
سری: Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition 
ISBN (شابک) : 0081003714, 9780081003718 
ناشر: Woodhead Publishing 
سال نشر: 2016 
تعداد صفحات: 540 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 7 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 51,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 9


در صورت تبدیل فایل کتاب Handbook on Natural Pigments in Food and Beverages: Industrial Applications for Improving Food Color به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب راهنمای رنگدانه های طبیعی در غذا و نوشیدنی ها: کاربردهای صنعتی برای بهبود رنگ غذا نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب راهنمای رنگدانه های طبیعی در غذا و نوشیدنی ها: کاربردهای صنعتی برای بهبود رنگ غذا



راهنمای رنگدانه‌های طبیعی: کاربردهای صنعتی برای بهبود رنگ غذا در رویکرد خود به بهبود رنگ‌های غذایی منحصربه‌فرد است. این کتاب با در نظر گرفتن کاربردهای صنعتی نوشته شده است و هر فصل بر روی یک راه حل رنگی برای یک کالای خاص تمرکز دارد که یک مرجع جامع و یک مرحله ای در مورد چگونگی بهبود رنگ یک محصول غذایی خاص در اختیار دانشمندان علوم مواد غذایی قرار می دهد.

بخش اول کتاب به چارچوب‌های قانونی که زیربنای رنگ‌های خوراکی طبیعی را تشکیل می‌دهند، می‌پردازد و همچنین انتظارات مصرف‌کننده از رنگ غذا را بررسی می‌کند. بخش دوم کتاب بر روی کاربردهای صنعتی خاص رنگ‌های طبیعی با فصل‌هایی که استفاده از رنگ‌های طبیعی در محصولات غذایی آبی، غذاهای مبتنی بر غلات و محصولات گوشتی و بسیاری از موضوعات دیگر را پوشش می‌دهد، تمرکز دارد.

رنگدانه‌های مختلفی که می‌توان برای رنگ‌آمیزی مؤثر این کالاها استفاده کرد، همراه با اطلاعات ایمنی و آزمایش ارائه شده است. بخش پایانی کتاب به تحولات اخیر و دیدگاه‌های آینده در رنگ‌های غذایی طبیعی می‌پردازد. فصل‌هایی وجود دارد که مزایای سلامتی رنگدانه‌های طبیعی، استفاده از میوه‌ها و سبزیجات جدید در رنگدانه‌ها، و راه‌حل‌های طبیعی پایدار برای رنگ‌های آبی را پوشش می‌دهد.

  • پیشرفت‌های اخیر در تقاضای مصرف‌کنندگان و قوانین جهانی در رابطه با این موضوع را ارائه می‌کند. رنگ‌های خوراکی طبیعی
  • درباره استفاده از رنگ‌های خوراکی طبیعی برای یک دسته محصول خاص در هر فصل به جای یک کلاس رنگدانه در هر فصل بحث می‌کند - این باعث می‌شود این کتاب برای صنعتگرانی که در یک بخش خاص کار می‌کنند بسیار قابل استفاده باشد
  • <. li>حاوی مجموعه ای جامع از رویکردهای رنگ آمیزی خاص محصول، از استفاده از افزودنی های خوراک غنی شده با رنگدانه تا افزودن مستقیم فرمول های رنگ

توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Handbook on Natural Pigments: Industrial Applications for Improving Food Colour is unique in its approach to the improvement of food colors. The book is written with industrial applications in mind, with each chapter focusing on a color solution for a specific commodity that will provide food scientists with a one-stop, comprehensive reference on how to improve the color of a particular food product.

The first section of the book looks at the legal frameworks which underpin natural food colorings, also investigating the consumer expectations of food color. The second section of the book focuses on specific industrial applications of natural colorants with chapters covering the use of natural colorants in aqueous food products, cereal-based foods, and meat products, amongst many other topics.

The various pigments which can be used to effectively color these commodities are presented with information on safety and testing included throughout. The final section in the book looks at recent developments and future perspectives in natural food colorings. There are chapters which cover the health benefits of natural pigments, the use of novel fruits and vegetables in pigments, and stable natural solutions for blue colorings.

  • Presents recent advances in consumer demand and worldwide legislation regarding natural food colorants
  • Discusses the use of natural food colorants for one specific product category per chapter rather than one pigment class per chapter – this makes the book extremely useable for industrialists working in a specific sector
  • Contains a comprehensive array of product-specific coloration approaches, from using pigment-enriched feed additives to the direct addition of color formulations


فهرست مطالب

Content: 
Related titles,Front Matter,Copyright,Dedication,List of Contributors,Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition,PrefaceEntitled to full textPart One: Consumer Expectations and Legal Framework of Food Colorants1 - Food Color and Coloring Food: Quality, Differentiation and Regulatory Requirements in the European Union and the United States, Pages 3-27, E. Stich
2 - The Psychological Effects of Food Colors, Pages 29-58, C. Spence
3 - Anthocyanins, Pages 61-80, D.R. Kammerer
4 - Betalains, Pages 81-99, P. Esquivel
5 - Carotenoids, Pages 101-123, A. Schieber, F. Weber
6 - Chlorophylls, Pages 125-158, M. Roca, K. Chen, A. Pérez-Gálvez
7 - Coloring Aqueous Food Types, Pages 163-177, A. Kendrick
8 - Coloring of Low-Moisture and Gelatinized Food Products, Pages 179-196, E.M. Hubbermann
9 - Ice Cream, Pages 197-207, T. Krahl, H. Fuhrmann, S. Dimassi
10 - Applications of Different Curing Approaches and Natural Colorants in Meat Products, Pages 209-225, H. Pöhnl
11 - Coloration of Cereal-Based Products, Pages 227-236, T. Krahl, H. Fuhrmann, S. Dimassi
12 - Improvement and Stabilization of Red Wine Color, Pages 239-264, D. Durner
13 - Feed Additives for Influencing the Color of Fish and Crustaceans, Pages 265-281, J. Oehlenschläger, U. Ostermeyer
14 - Feed Additives for Influencing Chicken Meat and Egg Yolk Color, Pages 283-302, M. Grashorn
15 - Underutilized Fruits and Vegetables as Potential Novel Pigment Sources, Pages 305-335, J.E. Brauch
16 - Current and Potential Natural Pigments From Microorganisms (Bacteria, Yeasts, Fungi, Microalgae), Pages 337-354, L. Dufossé
17 - Natural Solutions for Blue Colors in Food, Pages 355-384, M. Buchweitz
18 - The “Carmine Problem” and Potential Alternatives1, Pages 385-428, J. Müller-Maatsch, C. Gras
19 - Improving Color Sources by Plant Breeding and Cultivation, Pages 429-472, R. Baranski, I. Goldman, T. Nothnagel, J.W. Scott
20 - Recent Insights Into Health Benefits of Carotenoids, Pages 473-497, J.L. Cooperstone, S.J. Schwartz
Index, Pages 499-509




نظرات کاربران