ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Biology and Biotechnology of Patagonian Microorganisms

دانلود کتاب زیست شناسی و بیوتکنولوژی میکروارگانیسم های پاتاگونیا

Biology and Biotechnology of Patagonian Microorganisms

مشخصات کتاب

Biology and Biotechnology of Patagonian Microorganisms

ویرایش: 1 
نویسندگان: , ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 9783319427997, 9783319428017 
ناشر: Springer International Publishing 
سال نشر: 2016 
تعداد صفحات: 366 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 11 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 40,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب زیست شناسی و بیوتکنولوژی میکروارگانیسم های پاتاگونیا: اصلاح نباتات/بیوتکنولوژی، میکروبیولوژی کاربردی، میکروبیولوژی، مهندسی محیط زیست/بیوتکنولوژی، علوم غذایی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 18


در صورت تبدیل فایل کتاب Biology and Biotechnology of Patagonian Microorganisms به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب زیست شناسی و بیوتکنولوژی میکروارگانیسم های پاتاگونیا نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب زیست شناسی و بیوتکنولوژی میکروارگانیسم های پاتاگونیا



پاتاگونیای آرژانتینی تنوع زیادی از محیط‌های به ندرت اکتشاف شده را ارائه می‌دهد که برای اکتشاف زیستی میکروارگانیسم‌های مرتبط بیوتکنولوژیکی مناسب است. این کتاب یک توضیح مختصر و واضح از موضوعات برجسته میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی پاتاگونیا را در اختیار خوانندگان قرار می دهد. طیف وسیعی از زمینه‌ها را پوشش می‌دهد که برای چندین مخاطب از جمله محققان، دانشجویان فارغ‌التحصیل و متخصصانی که روی صنایع غذایی کار می‌کنند، جالب است. در میان موضوعات اصلی، نمونه هایی از کاربردهای زیست محیطی، مانند تصفیه زیستی فلزات سنگین و هیدروکربن، اکتشاف زیستی مولکول های ارزشمند از باکتری ها و مخمرهای اکستروموفیل، استفاده از مخمرهای پاتاگونیا و باکتری های اسید لاکتیک در غذاها و نوشیدنی های تخمیر شده، پروبیوتیک های آبزی پروری و مخمرها را مورد بحث قرار خواهیم داد. نگهداری زیستی مواد غذایی.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

The Argentinean Patagonia offers a great diversity of scarcely explored environments suitable for the bioprospection of biotechnological relevant microorganisms. This book provides readers with a concise and clearly illustrated treatment of outstanding topics of Patagonian microbiology and biotechnology. It covers a wide range of areas interesting to several audiences such as researchers, graduate students and professionals working on the industry food. Among the main topics we will discuss examples of environmental applications, such as heavy metal and hydrocarbon bioremediation, bioprospection of valuable molecules from extremophilic bacteria and yeasts, the use of Patagonian yeasts and lactic acid bacteria in fermented foods and beverages, aquaculture probiotics and yeasts for food biopreservation.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages i-xvii
Introducing Patagonia: An Approach from Geo-History....Pages 1-11
Front Matter....Pages 13-13
Molecular Biological Tools for the Assessment of Hydrocarbon-Degrading Potential in Coastal Environments....Pages 15-29
Indigenous PAH-Degrading Bacteria in Oil-Polluted Marine Sediments from Patagonia: Diversity and Biotechnological Properties....Pages 31-42
Hydrocarbon Remediation by Patagonian Microbial Consortia....Pages 43-69
Assessment of Microbial Patagonian Communities for Using in Heavy Metal Bioremediation....Pages 71-90
Microbiological and Biochemical Indicators for Assessing Soil Quality in Drylands from Patagonia....Pages 91-108
Front Matter....Pages 109-109
Molecular Ecology of Class 1 Integrons in Patagonia as Model System for Understanding the Rise of Antibiotic Resistance Isolates Around the World....Pages 111-125
Novel Sources of Antimicrobials from Pristine and Poorly Explored Environments. The Patagonia Microbiota Case....Pages 127-146
Bioprospecting for Bioactive Actinomycetes from Patagonia....Pages 147-154
Microorganisms from Patagonia and Antarctica and Their Cold-Active Skills for Using Polymeric Materials....Pages 155-167
Alkaline Proteases from Patagonian Bacteria....Pages 169-184
Extremophilic Patagonian Microorganisms Working in Biomining....Pages 185-204
Microorganisms from Patagonian Aquatic Environments for Use in Aquaculture....Pages 205-224
Indigenous Lactic Acid Bacteria Communities Associated with Spontaneous Malolactic Fermentations in Patagonian Wines: Basic and Applied Aspects....Pages 225-248
Front Matter....Pages 249-249
Saccharomyces in Traditional and Industrial Fermentations from Patagonia....Pages 251-276
Wild Yeasts Selection for High-Quality Patagonian Wines....Pages 277-300
Patagonian Antagonist Yeasts for Food Biopreservation....Pages 301-323
Biotechnologically Relevant Yeasts from Patagonian Natural Environments....Pages 325-351
Back Matter....Pages 353-360




نظرات کاربران