دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1 نویسندگان: Peter Jackson, Walter E.L. Spiess, Farhana Sultana (eds.) سری: SpringerBriefs in Global Understanding ISBN (شابک) : 9783319424675, 9783319424682 ناشر: Springer International Publishing سال نشر: 2016 تعداد صفحات: 113 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 3 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب خوردن، نوشیدن: زنده ماندن: سال بین المللی تفاهم جهانی - IYGU: توسعه پایدار، تحقیقات کیفیت زندگی، سیاست آب / حاکمیت آب / مدیریت آب، کشاورزی، تغذیه
در صورت تبدیل فایل کتاب Eating, Drinking: Surviving: The International Year of Global Understanding - IYGU به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب خوردن، نوشیدن: زنده ماندن: سال بین المللی تفاهم جهانی - IYGU نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این نشریه به چالش های جهانی امنیت غذا و آب در دنیایی که به سرعت در حال تغییر و پیچیده است می پردازد. این مقالات پیوندهای بین فرآیندهای زیستی-فیزیکی و اجتماعی-فرهنگی، ایجاد ارتباط بین مقیاس های محلی و جهانی، و تمرکز بر روی شیوه های روزمره خوردن و آشامیدن را که برای بقای انسان ضروری است، برجسته می کنند. نوشته شده توسط کارشناسان بین المللی، هر مشارکت مبتنی بر تحقیق است اما برای عموم قابل دسترسی است.
This publication addresses the global challenges of food and water security in a rapidly changing and complex world. The essays highlight the links between bio-physical and socio-cultural processes, making connections between local and global scales, and focusing on the everyday practices of eating and drinking, essential for human survival. Written by international experts, each contribution is research-based but accessible to the general public.
Front Matter....Pages i-xi
Introduction: Understanding the Complexities of Eating, Drinking, and Surviving....Pages 1-12
Globalization and Malnutrition: Geographical Perspectives on Its Paradoxes....Pages 13-22
Drinking Water....Pages 23-30
The Politics and Consequences of Virtual Water Export....Pages 31-41
Integrated Water Resources Management as a New Approach to Water Security....Pages 43-49
Surviving as an Unequal Community: WASH for Those on the Margins....Pages 51-56
Challenges to Food Security in a Changing World....Pages 57-73
Moral Economies of Food in the Socialist/Post-socialist World....Pages 75-81
The Nutrition Transition in Developing Asia: Dietary Change, Drivers and Health Impacts....Pages 83-90
Food Sovereignty and the Possibilities for an Equitable, Just and Sustainable Food System....Pages 91-98
Food Security and Food Waste....Pages 99-105