ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Essentials of Professional Cooking

دانلود کتاب ملزومات آشپزی حرفه ای

Essentials of Professional Cooking

مشخصات کتاب

Essentials of Professional Cooking

ویرایش: 2 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 1118998707, 9781118998700 
ناشر: Wiley 
سال نشر: 2015 
تعداد صفحات: 595 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 34 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 55,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب ملزومات آشپزی حرفه ای: مقادیر زیاد، روش‌های آشپزی، کتاب‌های آشپزی، غذا و شراب، آشپزی حرفه‌ای، کتاب‌های آشپزی، غذا و شراب، کتاب‌های درسی جدید، مستعمل و اجاره، تجارت و مالی، ارتباطات و روزنامه‌نگاری، علوم کامپیوتر، آموزش، مهندسی و بهداشت، علوم انسانی، علوم انسانی، علوم، مرجع، علوم و ریاضیات، علوم اجتماعی، آمادگی آزمون و راهنمای مطالعه، بوتیک تخصصی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 9


در صورت تبدیل فایل کتاب Essentials of Professional Cooking به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب ملزومات آشپزی حرفه ای نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب ملزومات آشپزی حرفه ای

«Основы профессиональной кулинарии. 2-е издание» Вэйна Гисслена (издание на английском языке). Essentials of Professional Cooking، نسخه دوم، بر روی روش‌ها و تکنیک‌های پخت و پز اساسی، عملکرد مواد و نتایج مورد نظر تمرکز دارد تا خواننده را با درک دقیق لازم برای آماده کردن تقریباً هر غذا به کمال - بدون اتکا به یک دستور پخت، تقویت کند. رویکرد کارآمد Essentials of Professional Cooking، ویرایش دوم که به طور ویژه برای پاسخگویی به نیازهای شغلی مدیران خدمات غذایی ساخته شده است، مزایای این ماده را به دانشجویان و متخصصان در مدیریت مهمان‌نوازی و مدیریت خدمات غذا گسترش می‌دهد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

«Основы профессиональной кулинарии. 2-е издание» Вэйна Гисслена (издание на английском языке). Essentials of Professional Cooking, Second Edition, focuses on fundamental cooking procedures and techniques, functions of ingredients, and desired results to empower the reader with the keen understanding necessary to prepare virtually any dish to perfection—without relying solely on a recipe. Specially constructed to meet the on-the-job demands of food-service managers, the streamlined approach of Essentials of Professional Cooking, Second Edition, extends the benefits of this material to students and professionals in hospitality management and food-service management.





نظرات کاربران