ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Postharvest management of horticultural crops: practices for quality preservation

دانلود کتاب مدیریت پس از برداشت محصولات باغی: شیوه هایی برای حفظ کیفیت

Postharvest management of horticultural crops: practices for quality preservation

مشخصات کتاب

Postharvest management of horticultural crops: practices for quality preservation

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری: Postharvest biology and technology book series 
ISBN (شابک) : 1771883340, 1771883359 
ناشر: Apple Academic Press 
سال نشر: 2016 
تعداد صفحات: 368 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 8 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 59,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب مدیریت پس از برداشت محصولات باغی: شیوه هایی برای حفظ کیفیت: محصولات باغی، فناوری پس از برداشت



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 14


در صورت تبدیل فایل کتاب Postharvest management of horticultural crops: practices for quality preservation به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب مدیریت پس از برداشت محصولات باغی: شیوه هایی برای حفظ کیفیت نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب مدیریت پس از برداشت محصولات باغی: شیوه هایی برای حفظ کیفیت



این کتاب چندین استراتژی قبل و بعد از برداشت را ارائه می‌کند که برای اصلاح این فعالیت‌های فیزیولوژیکی و در نتیجه افزایش ماندگاری ایجاد شده‌اند. این کتاب همچنین بهترین فناوری‌هایی را که بر ویژگی‌های کیفی محصول تأثیر می‌گذارد، از جمله تغییرات اساسی و پس از آن، تصمیم مصرف‌کنندگان برای خرید محصول در بازار را مورد بحث قرار می‌دهد. با مشارکت کارشناسان با تجربه در مناطق توسعه یافته و در حال توسعه، این کتاب شامل فصل‌هایی است که بحث‌های کاملی را در مورد استراتژی‌های مدیریت پس از برداشت محصولات تازه باغبانی پوشش می‌دهد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

This book presents several pre- and postharvest strategies that have been developed to modify these physiological activities, resulting in increased shelf life. The book also discusses the best technologies that positively influence quality attributes of the produce, including senescenal changes and, afterwards, the consumers’ decision to purchase the product in the marketplace. With contributions from experts with experience in both developed and developing regions, the book includes chapters covering thorough discussions on postharvest management strategies of fresh horticultural commodities.



فهرست مطالب

Content: Recent advances in postharvest cooling of horticultural produce / Atef M. Elansari and Mohammed Wasim Siddiqui --
Postharvest handling and storage of root and tubers / Munir Abba Dandago --
Postharvest management of commercial flowers / Sunil Kumar, Kalyan Barman, and Swati Sharma --
Postharvest management and processing technology of mushrooms / K. Yadav, Santosh Kumar, Ram Chandra, S. K. Biswas, P. K. Dhakad, and Mohammed Wasim Siddiqui --
Gibberellins: the roles in pre- and postharvest quality of horticultural produce / Venkata Satish Kuchi and J. Kabir --
Advances in packaging of fresh fruits and vegetables / Alemwati Pongener and B. V. C. Mahajan --
Fresh-cut produce: advances in preserving quality and ensuring safety / Ovais Shafiq Qadri, Basharat Yousuf, and Abhaya Kumar Srivastava --
Postharvest pathology, deterioration and spoilage of horticultural produce / S. M. Yahaya --
Natural antimicrobials in postharvest storage and minimal processing of fruits and vegetables / Munir Abba Dandago --
Enhance: breakthrough technology to preserve and enhance food / Charles L. Wilson.




نظرات کاربران