دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Mohammed Wasim Siddiqui. Asgar Ali
سری: Postharvest biology and technology book series
ISBN (شابک) : 1771883340, 1771883359
ناشر: Apple Academic Press
سال نشر: 2016
تعداد صفحات: 368
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 8 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب مدیریت پس از برداشت محصولات باغی: شیوه هایی برای حفظ کیفیت: محصولات باغی، فناوری پس از برداشت
در صورت تبدیل فایل کتاب Postharvest management of horticultural crops: practices for quality preservation به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب مدیریت پس از برداشت محصولات باغی: شیوه هایی برای حفظ کیفیت نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب چندین استراتژی قبل و بعد از برداشت را ارائه میکند که برای اصلاح این فعالیتهای فیزیولوژیکی و در نتیجه افزایش ماندگاری ایجاد شدهاند. این کتاب همچنین بهترین فناوریهایی را که بر ویژگیهای کیفی محصول تأثیر میگذارد، از جمله تغییرات اساسی و پس از آن، تصمیم مصرفکنندگان برای خرید محصول در بازار را مورد بحث قرار میدهد. با مشارکت کارشناسان با تجربه در مناطق توسعه یافته و در حال توسعه، این کتاب شامل فصلهایی است که بحثهای کاملی را در مورد استراتژیهای مدیریت پس از برداشت محصولات تازه باغبانی پوشش میدهد.
This book presents several pre- and postharvest strategies that have been developed to modify these physiological activities, resulting in increased shelf life. The book also discusses the best technologies that positively influence quality attributes of the produce, including senescenal changes and, afterwards, the consumers’ decision to purchase the product in the marketplace. With contributions from experts with experience in both developed and developing regions, the book includes chapters covering thorough discussions on postharvest management strategies of fresh horticultural commodities.
Content: Recent advances in postharvest cooling of horticultural produce / Atef M. Elansari and Mohammed Wasim Siddiqui --
Postharvest handling and storage of root and tubers / Munir Abba Dandago --
Postharvest management of commercial flowers / Sunil Kumar, Kalyan Barman, and Swati Sharma --
Postharvest management and processing technology of mushrooms / K. Yadav, Santosh Kumar, Ram Chandra, S. K. Biswas, P. K. Dhakad, and Mohammed Wasim Siddiqui --
Gibberellins: the roles in pre- and postharvest quality of horticultural produce / Venkata Satish Kuchi and J. Kabir --
Advances in packaging of fresh fruits and vegetables / Alemwati Pongener and B. V. C. Mahajan --
Fresh-cut produce: advances in preserving quality and ensuring safety / Ovais Shafiq Qadri, Basharat Yousuf, and Abhaya Kumar Srivastava --
Postharvest pathology, deterioration and spoilage of horticultural produce / S. M. Yahaya --
Natural antimicrobials in postharvest storage and minimal processing of fruits and vegetables / Munir Abba Dandago --
Enhance: breakthrough technology to preserve and enhance food / Charles L. Wilson.