دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: Reprint نویسندگان: Marcus Wareing, Shaun Hill, Charlie Trotter, Lynn Hall سری: ISBN (شابک) : 0756698316, 9780756698317 ناشر: DK ADULT سال نشر: 2012 تعداد صفحات: 226 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 32 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب مهارت های چاقو: نحوه حک کردن، خرد کردن، برش دادن، فیله: کنده کاری (گوشت و غیره)، چاقو
در صورت تبدیل فایل کتاب Knife skills: how to carve, chop, slice, fillet به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب مهارت های چاقو: نحوه حک کردن، خرد کردن، برش دادن، فیله نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
سرعت برق آسا مهارت های چاقوی سرآشپزهای حرفه ای می تواند برای
سرآشپزهای خانگی هم جذاب و هم ترسناک باشد. با DKs Knife Skills،
آشپزها می توانند خرد کردن، برش دادن، برش دادن، حکاکی کردن و
فیله کردن را با بهترین ها بیاموزند.
نوشته شده توسط سه سرآشپز ستاره دار میشلن - مارکوس وارینگ، شان
هیل، و چارلی تروتر - و نویسنده غذا و آشپزی مربی لین هال از
مدرسه معروف آشپزی La Petite Cuisine - آشپزهای مشتاق یاد می
گیرند که هر نوع مواد مرتبط را برش دهند - از سبزیجات و گیاهان
گرفته تا ماهی، گوشت، نان و میوه ها.
از جمله رنگ گام به گام. این راهنمای عملی، عکسهایی که به طیف
گستردهای از تکنیکهای برش کمک میکنند به آسانی قابل درک و ساده
هستند، این راهنمای عملی - علاقهمندان را قادر میسازد تا
مهارتهای مادامالعمر را با سرعت خودشان بیاموزند.
سرعت سریع مهارتهای چاقوی سرآشپزهای حرفهای میتواند جذاب باشد.
و برای آشپز خانه ترسناک است. با مهارت های این سرآشپزها می
توانید نحوه خرد کردن، برش دادن، بریدن را یاد بگیرید. نوع مواد
از سبزی و سبزی، ماهی، گوشت، نان و میوه است. با استفاده از
عکسهای رنگی گام به گام برای کمک به یادگیری تکنیکهای مختلف
برش، این راهنما به علاقهمندان اجازه میدهد تا یک مهارت
مادامالعمر را با سرعت خود بیاموزند.
The lightning pace of professional chefs knife skills can be
both intriguing and intimidating to home chefs. With, DKs Knife
Skills, cooks can learn to chop, slice, dice, carve, and fillet
with the best.
Written by three Michelin-starred chefs — Marcus Wareing, Shaun
Hill, and Charlie Trotter — and food writer and cooking
instructor Lyn Hall from the renowned La Petite Cuisine School
of Cooking — aspiring cooks will learn to cut every relevant
type of material — from vegetables and herbs, to fish, meat,
breads, and fruits.
Including step-by-step color photographs that help a wide
variety of cutting techniques easy to understand and simple to
master, this practical guide — enables enthusiasts to learn
lifelong skills at their own pace.
Молниеносные темпы навыков ножом профессиональных поваров может
быть интригующим и пугающим для домашнего повара. С навыками
этих поваров вы сможите научиться измельчать, нарезать,
вырезать. Тип материала — из овощей и зелени, рыбы, мяса, хлеба
и фруктов. Пошаговые цветные фотографии, которые помогут
изучить различные методы нарезки, это практическое руководство
— позволяет энтузиастам изучать навыки на протяжении всей жизни
в своем собственном темпе.