ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Knife skills: how to carve, chop, slice, fillet

دانلود کتاب مهارت های چاقو: نحوه حک کردن، خرد کردن، برش دادن، فیله

Knife skills: how to carve, chop, slice, fillet

مشخصات کتاب

Knife skills: how to carve, chop, slice, fillet

ویرایش: Reprint 
نویسندگان: , , ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 0756698316, 9780756698317 
ناشر: DK ADULT 
سال نشر: 2012 
تعداد صفحات: 226 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 32 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 44,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب مهارت های چاقو: نحوه حک کردن، خرد کردن، برش دادن، فیله: کنده کاری (گوشت و غیره)، چاقو



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 7


در صورت تبدیل فایل کتاب Knife skills: how to carve, chop, slice, fillet به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب مهارت های چاقو: نحوه حک کردن، خرد کردن، برش دادن، فیله نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب مهارت های چاقو: نحوه حک کردن، خرد کردن، برش دادن، فیله

سرعت برق آسا مهارت های چاقوی سرآشپزهای حرفه ای می تواند برای سرآشپزهای خانگی هم جذاب و هم ترسناک باشد. با DKs Knife Skills، آشپزها می توانند خرد کردن، برش دادن، برش دادن، حکاکی کردن و فیله کردن را با بهترین ها بیاموزند.
نوشته شده توسط سه سرآشپز ستاره دار میشلن - مارکوس وارینگ، شان هیل، و چارلی تروتر - و نویسنده غذا و آشپزی مربی لین هال از مدرسه معروف آشپزی La Petite Cuisine - آشپزهای مشتاق یاد می گیرند که هر نوع مواد مرتبط را برش دهند - از سبزیجات و گیاهان گرفته تا ماهی، گوشت، نان و میوه ها.
از جمله رنگ گام به گام. این راهنمای عملی، عکس‌هایی که به طیف گسترده‌ای از تکنیک‌های برش کمک می‌کنند به آسانی قابل درک و ساده هستند، این راهنمای عملی - علاقه‌مندان را قادر می‌سازد تا مهارت‌های مادام‌العمر را با سرعت خودشان بیاموزند.
سرعت سریع مهارت‌های چاقوی سرآشپزهای حرفه‌ای می‌تواند جذاب باشد. و برای آشپز خانه ترسناک است. با مهارت های این سرآشپزها می توانید نحوه خرد کردن، برش دادن، بریدن را یاد بگیرید. نوع مواد از سبزی و سبزی، ماهی، گوشت، نان و میوه است. با استفاده از عکس‌های رنگی گام به گام برای کمک به یادگیری تکنیک‌های مختلف برش، این راهنما به علاقه‌مندان اجازه می‌دهد تا یک مهارت مادام‌العمر را با سرعت خود بیاموزند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

The lightning pace of professional chefs knife skills can be both intriguing and intimidating to home chefs. With, DKs Knife Skills, cooks can learn to chop, slice, dice, carve, and fillet with the best.
Written by three Michelin-starred chefs — Marcus Wareing, Shaun Hill, and Charlie Trotter — and food writer and cooking instructor Lyn Hall from the renowned La Petite Cuisine School of Cooking — aspiring cooks will learn to cut every relevant type of material — from vegetables and herbs, to fish, meat, breads, and fruits.
Including step-by-step color photographs that help a wide variety of cutting techniques easy to understand and simple to master, this practical guide — enables enthusiasts to learn lifelong skills at their own pace.
Молниеносные темпы навыков ножом профессиональных поваров может быть интригующим и пугающим для домашнего повара. С навыками этих поваров вы сможите научиться измельчать, нарезать, вырезать. Тип материала — из овощей и зелени, рыбы, мяса, хлеба и фруктов. Пошаговые цветные фотографии, которые помогут изучить различные методы нарезки, это практическое руководство — позволяет энтузиастам изучать навыки на протяжении всей жизни в своем собственном темпе.





نظرات کاربران