ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Analysis of bioactive components in small grain cereals

دانلود کتاب تجزیه و تحلیل اجزای زیست فعال در غلات دانه کوچک

Analysis of bioactive components in small grain cereals

مشخصات کتاب

Analysis of bioactive components in small grain cereals

ویرایش: Spi 
نویسندگان: , ,   
سری: Healthgrain Methods 
ISBN (شابک) : 1891127705, 9781891127700 
ناشر: Amer Assn of Cereal Chemists 
سال نشر: 2009 
تعداد صفحات: 298 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 7 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 35,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب تجزیه و تحلیل اجزای زیست فعال در غلات دانه کوچک: دانه، آنالیز، محصولات غلات، آنالیز، غلات به عنوان غذا، تجزیه و تحلیل، دانه به عنوان خوراک، Getreide، Inhaltsstoff، Bioaktive Verbindungen



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 7


در صورت تبدیل فایل کتاب Analysis of bioactive components in small grain cereals به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب تجزیه و تحلیل اجزای زیست فعال در غلات دانه کوچک نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب تجزیه و تحلیل اجزای زیست فعال در غلات دانه کوچک

افزایش علاقه در مورد مزایای سلامتی غلات کامل منجر به تمرکز جدیدی بر روی اجزای فعال زیستی غلات، از جمله مکان و اثرات فیزیولوژیکی آنها شده است. اندازه گیری این مولفه ها نیازمند روش هایی برای تجزیه و تحلیل است که باید دقیق و قابل تکرار باشد و نمونه های کافی را برای امکان غربالگری گسترده فراهم کند. دانش فعلی و روش‌های کلیدی را برای بیش از ده‌ها جزء فعال زیستی خاص در دانه‌های کوچک ارائه می‌کند. توسعه روش‌های تحلیلی معمول برای این گروه از اجزای فیتوشیمیایی ضروری و فیبر رژیمی به شرکت‌های مواد غذایی کمک می‌کند تا مزایای سلامتی محصولات خود و همچنین توانایی‌های خود را برای اندازه‌گیری مواد فعال زیستی در غذاهای مبتنی بر غلات بهبود بخشند. ادامه مطلب...
چکیده: انفجار علاقه در مورد مزایای سلامتی غلات کامل منجر به تمرکز جدید بر روی اجزای زیست فعال غلات، از جمله مکان و اثرات فیزیولوژیکی آنها. اندازه گیری این مولفه ها نیازمند روش هایی برای تجزیه و تحلیل است که باید دقیق و قابل تکرار باشد و نمونه های کافی را برای امکان غربالگری گسترده فراهم کند. دانش فعلی و روش های کلیدی را برای بیش از ده ها جزء فعال زیستی خاص در دانه های کوچک ارائه می دهد. توسعه روش‌های تحلیلی معمول برای این گروه از اجزای فیتوشیمیایی ضروری و فیبر رژیمی به شرکت‌های مواد غذایی کمک می‌کند تا مزایای سلامتی محصولات خود و همچنین توانایی‌های خود را برای اندازه‌گیری مواد فعال زیستی در غذاهای مبتنی بر غلات بهبود بخشند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

The explosion of interest around the health benefits of whole grains has led to a new focus on the bioactive components of cereals, including their location and physiological effects. Measurements of these components require methodologies for analysis that must be accurate and reproducible and that provide adequate samples to allow wide screening. Provides the current knowledge and key methods for more than a dozen specific bioactive components in small grains. The development of routine analytical methods for this group of essential phytochemical and dietary fiber components will help food companies improve the health benefits of their products as well as their abilities to measure the bioactive ingredients in cereal-based foods. Read more...
Abstract: The explosion of interest around the health benefits of whole grains has led to a new focus on the bioactive components of cereals, including their location and physiological effects. Measurements of these components require methodologies for analysis that must be accurate and reproducible and that provide adequate samples to allow wide screening. Provides the current knowledge and key methods for more than a dozen specific bioactive components in small grains. The development of routine analytical methods for this group of essential phytochemical and dietary fiber components will help food companies improve the health benefits of their products as well as their abilities to measure the bioactive ingredients in cereal-based foods



فهرست مطالب

Content: Ch. 1. Cereal Foods in Diet and Health / Kaisa Poutanen --
Ch. 2. Sterols / Laura Nyström [and others] --
Ch. 3. Tocopherols and Tocotrienols / Anna-Maija Lampi, and Vieno Piironen --
Ch. 4. Analytical Procedures for Determination of Alk(en)ylresorcinols in Cereals and Cereal Products / Rikard Landberg [and others] --
Ch. 5. Phenolic Acids Li Li [and others] --
Ch. 6. Lignan Analysis of Cereal Samples /by GC/MS / Klara Ercsey [and others] --
Ch. 7. Total Folate / Susanna Kariluoto and Vieno Piironen --
Ch. 8. Carotenoids / El-Sayed M. Abdel-Aal and J. Christopher Young --
Ch. 9. Methods for the Analysis of Selenium and Other Minerals / Jacqueline L. Stroud [and others] --
Ch. 10. Quantitative Analysis of Oat Avenanthramides / Lena H. Dimberg and Jelena Jastrebova --
Ch. 11. Phytate / Erika Skoglund, Nils-Gunnar Carlsson and Ann-Sofie Sandberg --
Ch. 12. Anthocyanidins / J. Christopher Young and El-Sayed M. Abdel-Aal --
Ch. 13. Total Dietary Fiber / Danuta Boros and Per Åman --
Ch. 14. Quantification of Arabinoxylans and Their Degree of Branching Using Gas Chromatography / Kurt Gebruers, Christophe M. Courtin and Jan A. Delcour --
Ch. 15. Enzymatic Mapping of Arabinoxylan Structure / Luc Saulnier and Bernard Quemener --
Ch. 16. Molecular Weight Distributions of Water-Extractable ss-Glucan and Arabinoxylan / Roger Andersson, Annica Andersson and Per Åman --
Ch. 17. Spatial Mapping of Cell Wall Components in the Cereal Endosperm Using Spectroscopic, Fluorescent and Immunochemical Methods / Geraldine A. Toole [and others] --
Ch. 18. Screening for Dietary Fiber Constituents in Cereals by Near Infrared Spectroscopy / András Salgó, Szilveszter Gergely and Kurt Gebruers --
Ch. 19. Combining Bioactive Components with Conventional Targets in Plant Breeding Programmes / Zoltan Bed̋ [and others] --
Ch. 20. Future Prospects for the Analysis of Bioactive Components in Cereal Grain / Jane L. Ward and Peter R. Shewry.




نظرات کاربران