ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Flavour: from food to perception

دانلود کتاب طعم: از غذا تا ادراک

Flavour: from food to perception

مشخصات کتاب

Flavour: from food to perception

ویرایش:  
نویسندگان: , , ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781118929384, 111892939X 
ناشر: John Wiley & Sons Inc 
سال نشر: 2017 
تعداد صفحات: 416 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 6 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 43,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب طعم: از غذا تا ادراک: طعم، طعم، حواس شیمیایی، پزشکی، فیزیولوژی، علم، علوم زیستی، آناتومی و فیزیولوژی انسان



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 11


در صورت تبدیل فایل کتاب Flavour: from food to perception به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب طعم: از غذا تا ادراک نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی



فهرست مطالب

Content: Olfactory system in mammals: structural and functional anatomy / Anne-Marie Le Bon, Frederique Datiche, Jean Gascuel, Xavier Grosmaitre --
Odorant metabolizing enzymes in the peripheral olfactory process / Jean-Marie Heydel, Hassan-Ismail Hanser, Philippe Faure, Fabrice Neiers --
The vertebrate gustatory system / Maik Behrens, Wolfgang Meyerhof --
Bioadhesion and oral fluids perireceptor modulators of taste perception? / Christian Hannig, Matthias Hannig, Martine Morzel --
Basic physiology of the intranasal trigeminal system / Florence Gingras-Lessard, Johannes Frasnelli --
Characterization of aroma compounds: structure, physico-chemical and sensory properties / Henryk Jelen Anna Gracka --
Characterization of taste compounds: chemical structures and sensory properties / Anni Laffitte, Fabrice Neiers, Loic Briand --
Sensory characterization of compounds with a trigeminal effect for taste modulation purposes / Isabelle Cayeux, Christian Starkenmann --
Interactions between aroma compounds and food matrix / Laurianne Paravisini, Elisabeth Guichard --
Aroma release during in-mouth process / Andrea Romano --
Release of tastants during in-mouth processing / Christian Salles --
Interactions between saliva and flavour compounds / Francis Canon, Eric Neyraud --
Orthonasal and retronasal perception / Thomas Hummel, Han-Seok Seo --
Perception of mixtures of odorants and tastants: sensory and analytical points of view / Thierry Thomas-Danguin, Carmen Barba, Christian Salles, Elisabeth Guichard --
Odour mixture coding from the neuronal point of view / Patricia Duchamp-Viret --
Multisensory flavour perception / Charles Spence.




نظرات کاربران