ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Adhesion in foods : fundamental principles and applications

دانلود کتاب چسبندگی در مواد غذایی: اصول و کاربردهای اساسی

Adhesion in foods : fundamental principles and applications

مشخصات کتاب

Adhesion in foods : fundamental principles and applications

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781118851579, 1118851595 
ناشر: John Wiley & Sons Inc 
سال نشر: 2017 
تعداد صفحات: 227 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 5 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 31,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب چسبندگی در مواد غذایی: اصول و کاربردهای اساسی: مواد غذایی، تجزیه و تحلیل، چسبندگی، فناوری و مهندسی، علوم غذایی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 11


در صورت تبدیل فایل کتاب Adhesion in foods : fundamental principles and applications به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب چسبندگی در مواد غذایی: اصول و کاربردهای اساسی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی



فهرست مطالب

Content: Adhesion --
Adhesion Mechanisms and Measurements --
Stickiness of Foods and Its Relation to Technological Processes --
Perception of Stickiness --
Hydrocolloids as Adhesive Agents in Foods --
Adhesion Phenomena in Coated, Battered, Breaded, and Fried Foods --
Electrostatic Adhesion in Foods --
Multilayered Adhered Food Products --
Adhesion of Substances to Food Packages and Cookware.




نظرات کاربران