دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Nussinovitch. A
سری:
ISBN (شابک) : 9781118851579, 1118851595
ناشر: John Wiley & Sons Inc
سال نشر: 2017
تعداد صفحات: 227
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 5 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب چسبندگی در مواد غذایی: اصول و کاربردهای اساسی: مواد غذایی، تجزیه و تحلیل، چسبندگی، فناوری و مهندسی، علوم غذایی
در صورت تبدیل فایل کتاب Adhesion in foods : fundamental principles and applications به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب چسبندگی در مواد غذایی: اصول و کاربردهای اساسی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
Content: Adhesion --
Adhesion Mechanisms and Measurements --
Stickiness of Foods and Its Relation to Technological Processes --
Perception of Stickiness --
Hydrocolloids as Adhesive Agents in Foods --
Adhesion Phenomena in Coated, Battered, Breaded, and Fried Foods --
Electrostatic Adhesion in Foods --
Multilayered Adhered Food Products --
Adhesion of Substances to Food Packages and Cookware.