دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1st ed
نویسندگان: Cheryl Alters Jamison. Bill Jamison
سری:
ISBN (شابک) : 9780060534851, 0060534850
ناشر: W. Morrow
سال نشر: 2004
تعداد صفحات: 0
زبان: English
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 26 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب مرغ روی کبابی: 100 روش مطمئن برای کباب کردن مرغ کامل هر بار: پخت و پز (مرغ)، کباب پز
در صورت تبدیل فایل کتاب Chicken on the grill : 100 surefire ways to grill perfect chicken every time به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب مرغ روی کبابی: 100 روش مطمئن برای کباب کردن مرغ کامل هر بار نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
عطر باید غیر قابل مقاومت باشد. بیرون باید ترد، داخل آبدار باشد. ما در مورد یکی از محبوب ترین غذاهای آمریکا صحبت می کنیم - مرغ کبابی. اما چند بار بیرون کامل به نظر می رسد در حالی که داخل کاملا خام است؟ یا به سادگی با یک آشفتگی سوخته و سوخته باقی میمانید؟
نویسندگان کتابهای آشپزی برنده جایزه و متخصصان کباب کردن فضای باز آمریکا، شریل و بیل جیمیسون در Chicken on the Grill به کمک میآیند.
جیمیسون ها رایج ترین اشتباهات در کباب کردن مرغ را شناسایی می کنند و مهمتر از همه، نحوه اصلاح آنها را به شما آموزش می دهند. یاد بگیرید که چگونه آتش را خاموش کنید، چگونه فرآیند کباب کردن را زمان بندی کنید و چگونه آماده بودن را بررسی کنید. مشاوره و تخصص آنها لذت بردن از مرغ کاملا لطیف و آبدار را که فقط با کباب کردن روی آتش میتواند به شما عطر و طعم واقعی دارد، آسان میکند.
با بیش از 50 عکس رنگی در سراسر، مرغ روی گریل همان قدر که برای چشم ها ضیافتی است برای سفره. 100 به علاوه ...
The aroma should be irresistible. The outside should be crisp, the inside juicy. We're talking about one of America's most popular foods -- grilled chicken. But how many times does the outside look perfect while the inside is perfectly raw? Or you're simply left with a smoldering, charred mess?
Award-winning cookbook authors and America's outdoor grilling experts, Cheryl and Bill Jamison come to the rescue in Chicken on the Grill.
The Jamisons identify the most common mistakes in grilling chicken and, most important, teach you how to correct them. Learn how to tend to the fire, how to time the grilling process, and how to check for doneness. Their advice and expertise make it easy to enjoy perfectly tender, juicy chicken that is bursting with true flavor only grilling over a fire can impart.
With more than 50 color photographs throughout, Chicken on the Grill is as much a feast for the eyes as it is for the table. The 100-plus...