ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Non-Equilibrium States and Glass Transitions in Foods: Processing Effects and Product-Specific Implications

دانلود کتاب حالت های غیر تعادلی و انتقال شیشه ای در غذاها: اثرات پردازش و پیامدهای خاص محصول

Non-Equilibrium States and Glass Transitions in Foods: Processing Effects and Product-Specific Implications

مشخصات کتاب

Non-Equilibrium States and Glass Transitions in Foods: Processing Effects and Product-Specific Implications

ویرایش: 1 
نویسندگان:   
سری: Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition 
ISBN (شابک) : 0081003099, 9780081003091 
ناشر: Woodhead Publishing 
سال نشر: 2016 
تعداد صفحات: 516 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 68 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 44,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب حالت های غیر تعادلی و انتقال شیشه ای در غذاها: اثرات پردازش و پیامدهای خاص محصول: مهندسی، هوافضا، خودرو، مهندسی زیستی، شیمی، عمران و محیط زیست، مدل سازی کامپیوتری، ساخت و ساز، طراحی، برق و الکترونیک، تولید و استخراج انرژی، سیستم های صنعتی، ساخت و عملیات، مهندسی دریایی، فناوری مواد و مواد، علوم مواد و مواد مرجع، ارتباطات و حسگرها، مهندسی و حمل و نقل، علوم غذایی، علوم کشاورزی، علوم و ریاضی، کتابهای درسی جدید، مستعمل و اجاره، تجارت و مالی، ارتباطات و روزنامه نگاری، محاسبات



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 12


در صورت تبدیل فایل کتاب Non-Equilibrium States and Glass Transitions in Foods: Processing Effects and Product-Specific Implications به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب حالت های غیر تعادلی و انتقال شیشه ای در غذاها: اثرات پردازش و پیامدهای خاص محصول نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب حالت های غیر تعادلی و انتقال شیشه ای در غذاها: اثرات پردازش و پیامدهای خاص محصول



حالت‌های غیرتعادلی و انتقال شیشه در غذاها: اثرات پردازش و پیامدهای خاص محصول تاکتیک‌های مورد نیاز برای درک و کنترل حالت‌های غیرتعادلی و انتقال شیشه در غذا را ارائه می‌کند، که یک عنصر ضروری در حفظ ماندگاری و کیفیت غذاها.

پس از فصل‌های مقدماتی مختصری که علم مربوط به حالت‌های غیرتعادلی و انتقال شیشه در غذاها را معرفی می‌کند، این کتاب به جزئیات چگونگی تأثیر دمای انتقال شیشه‌ای توسط ترکیب و روش‌هایی که بر فرآیند پذیری تأثیر می‌گذارد، می‌پردازد. و تغییرات فیزیکی و شیمیایی در طول ذخیره سازی غذاها، همچنین بررسی چگونگی کنترل این اثرات.

بخش دوم به تک تک غذاها می پردازد و پیامدهای حالت های غیر تعادلی و انتقال شیشه در این غذاها را برجسته می کند. حفظ و بهبود کیفیت غذا برای شرکت های مواد غذایی که باید از ماندگاری محصولات خود تا حد امکان اطمینان حاصل کنند از اهمیت بالایی برخوردار است.

تحقیقات زیادی در مورد انتقال شیشه ای در مواد غذایی در چند سال گذشته انجام شده است، اما بازبینی جامعی وجود نداشته است. این کتاب این شکاف را پر می‌کند.

  • تنها کتاب موجود در بازار را ارائه می‌کند که حالت‌های غیرتعادلی و انتقال شیشه‌ای در مواد غذایی را از نقطه‌نظر عملی پوشش می‌دهد
  • به متخصصان صنایع غذایی ارائه می‌کند. حوزه کیفیت غذا با اطلاعات ضروری در مورد اثرات انتقال شیشه ای و حالت های غیر تعادلی بر ماندگاری محصولات خاص
  • ویرایش شده توسط رهبران جهانی در فناوری انتقال شیشه ای در غذاها

توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Non-equilibrium States and Glass Transitions in Foods: Processing Effects and Product Specific Implications presents the tactics needed to understand and control non-equilibrium states and glass transitions in food, an essential element in maintaining the shelf-life and quality of foods.

After brief introductory chapters introduce the science behind non-equilibrium states and glass transitions in foods, the book details how glass transition temperature is affected by composition and the ways it influences processability and physico-chemical changes during the storage of foods, also exploring how these effects can be controlled.

The second section looks at individual foods, highlighting the implications of non-equilibrium states and glass transitions within these foods. Maintaining and improving the quality of food is of upmost importance to food companies who have to ensure that the shelf life of their products is as long as possible.

A large amount of research has been performed into glass transitions in food over the last few years, however there has not been a comprehensive review. This book fills that gap.

  • Provides the only book on the market that covers non-equilibrium states and glass transitions in food from a practical standpoint
  • Presents food industry professionals in the area of food quality with essential information on the effects of glass transitions and non-equilibrium states on the shelf life of specific products
  • Edited by global leaders in glass transition technology in foods




نظرات کاربران