ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Excitotoxins The Taste That Kills

دانلود کتاب Excitotoxins طعمی که می کشد

Excitotoxins  The Taste That Kills

مشخصات کتاب

Excitotoxins The Taste That Kills

دسته بندی: پزشکی
ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 0929173252 
ناشر: Health Press 
سال نشر: 2011 
تعداد صفحات: 324 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 8 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 42,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 16


در صورت تبدیل فایل کتاب Excitotoxins The Taste That Kills به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب Excitotoxins طعمی که می کشد نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب Excitotoxins طعمی که می کشد

کتاب OCR'd با نشانک های اضافه شده است Ex-ci'-to-tox-in: ماده ای که به غذاها و نوشیدنی ها اضافه می شود که به معنای واقعی کلمه نورون ها را به سمت مرگ تحریک می کند و باعث آسیب مغزی در درجات مختلف می شود. را می توان در موادی مانند مونوسدیم گلوتامات، آسپارتام (NutraSweet®)، سیستئین، پروتئین هیدرولیز شده و اسید آسپارتیک یافت. Excitotoxins با استناد به بیش از پانصد مطالعه علمی، خطرات آسپارتام، MSG و سایر مواد اضافه شده به غذای ما را بررسی می کند. این کتاب پر انرژی و مهمی است که باید در دسترس هر مصرف کننده آمریکایی باشد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

The book is OCR'd with added bookmarks Ex-ci'-to-tox-in: a substance added to foods and beverages that literally stimulates neurons to death, causing brain damage of varying degrees. Can be found in such ingredients as monosodium glutamate, aspartame (NutraSweet®), cysteine, hydrolyzed protein, and aspartic acid. Citing over five hundred scientific studies, Excitotoxins explores the dangers of aspartame, MSG, and other substances added to our food. This is an electrifying and important book that should be available to every American consumer.



فهرست مطالب

ACKNOWLEDGEMENTS
FOREWORD
INTRODUCTION 1
● 1: A CRASH COURSE IN HOW THE BRAIN WORKS 9
- THE INTERIOR OF THE BRAIN 13
- THE BRAIN STEM: THE GATEWAY TO THE BRAIN 18
- THE MASTER GLAND AND ITS CONTROL 19
- THE ELECTROCHEMICAL BRAIN 20
- SYNAPTIC TRANSFER OF INFORMATION 22
- PUTTING IT ALL TOGETHER 24
- THE BLOOD BRAIN BARRIER: PROTECTING THE BRAIN 25
- CONCLUSION 27
● 2: VERY SPECIAL AMINO ACIDS 28
- WHAT IS AN AMINO ACID? 30
- A LOCK AND KEY 34
● 3: EXCITING CELLS TO DEATH 40
- EXCITOTOXINS: TOO MUCH OF A GOOD THING 41
- EXCITOTOXINS AND THE DEVELOPING BRAIN 43
- HOW EXCITOTOXINS WORK 45
- EXCITOTOXINS AND BRAIN CELL ENERGY 56
- ANALYZING RESEARCH DATA 59
- THE MALLEABLE BRAIN: PLASTICITY 71
- PROTECTING THE DEVELOPING BRAIN 76
- EXCITOTOXINS IN FOOD AND THE PREGNANT WOMAN 81
- ENDOCRINE EFFECTS OF EXCITOTOXINS: HORMONES 87
- DO CHILDREN GET ENOUGH EXCITOTOXINS IN THEIR
DIETS TO CAUSE PROBLEMS? 91
- TRUTH IN THE SCIENCES 94
- CONCLUSION 97
● 5: CREEPING DEATH: THE NEURODEGENERATIVE
DISEASES 99
-NEUROLOGICAL TIME BOMBS 99
-DESIGNER DRUGS: THE BIG SURPRISE 107
-PARALYSIS AGITANS: PARKINSON’S DISEASE 111
-AMYOTROPHIC LATERAL SCLEROSIS: LOU GEHRIG’S DISEASE 128
- HUNTINGTON’S CHOREA 135
● 6: ALZHEIMER’S DISEASE: A CLASSIC CASE OF
EXCITOTOXIN DAMAGE 143
- THE EFFECT OF NORMAL AGING 144
- WHAT IS ALZHEIMER’S DISEASE? 149
- MICROSCOPIC CHANGES SEEN IN ALZHEIMER’S DISEASE 151
- EXCITOTOXINS AND ALZHEIMER-SPECIFIC PROTEINS 153
- MEMORY LOSS IN ALZHEIMER’S DISEASE 154
- WHAT CAUSES ALZHEIMER’S DISEASE? 156
- THE HIT MEN OF ALZHEIMER’S DISEASE 161
- OTHER CONNECTIONS TO EXCITOTOXINS 162
- ENERGY: THE KEY TO BRAIN PROTECTION 165
- GETTING GLUCOSE TO THE BRAIN 169
- THE GLUCOSE TRANSPORTER SYSTEM OF THE BRAIN 170
- DEFECTIVE ENERGY PRODUCTION IN ALZHEIMER’S NEURONS 175
- FAILURE OF THE GATEKEEPER: THE BLOOD-BRAIN BARRIER 178
- DOMOIC ACID: MUSSEL MADNESS 184
- MAGNESIUM AND ALZHEIMER’S DISEASE 187
- CYSTEINE: ANOTHER CANDIDATE FOR
NEURODEGENERATIVE DISEASES 193
- WHAT DO ANIMAL STUDIES TELL US ABOUT HUMANS? 195
- WHAT SHOULD THOSE WITH ALZHEIMER’S DISEASE DO? 198
● 7: OTHER NEUROLOGICAL DISORDERS RELATED TO
EXCITOTOXINS 203
- SEIZURES 203
- HEADACHES 209
- EXCITOTOXINS AND BRAIN INJURY 215
- STROKES: ISCHEMIA-ANOXIA 217
- HYPOGLYCEMIA 221
- AIDS DEMENTIA AND EXCITOTOXINS 222
- ASPARTAME, BRAIN TUMORS, AND THE FDA 223
- CONCLUSION 227
CONCLUSION 228
● 8: UPDATE 235
- PHARMACEUTICAL AGENTS NUTRITIONAL PROTECTION 236
- FURTHER IMPROVING BRAIN FUNCTION NUTRITIONALLY 250
- STABILIZING THE BLOOD-BRAIN BARRIER 253
- WHAT DID THE FASEB REPORT REALLY SAY? 258
APPENDIX I 264
HIDDEN SOURCES OF MSG
GLOSSARY 266
ABOUT THE AUTHOR 271
NOTES 272




نظرات کاربران