ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Organic Farming A Promising Way of Food Production

دانلود کتاب کشاورزی ارگانیک نوید بخش تولید مواد غذایی

Organic Farming A Promising Way of Food Production

مشخصات کتاب

Organic Farming A Promising Way of Food Production

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9789535122562 
ناشر: InTech 
سال نشر: 2016 
تعداد صفحات: 365 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 13 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 59,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 11


در صورت تبدیل فایل کتاب Organic Farming A Promising Way of Food Production به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب کشاورزی ارگانیک نوید بخش تولید مواد غذایی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب کشاورزی ارگانیک نوید بخش تولید مواد غذایی

کشاورزی ارگانیک روشی مترقی برای کشاورزی است و تولید غذا به معنای بازگشت به روش های سنتی (قدیمی) کشاورزی نیست. بسیاری از روش های کشاورزی سنتی که در گذشته استفاده می شد، امروزه نیز مفید هستند. کشاورزی ارگانیک بهترین آنها را می گیرد و آنها را با دانش علمی مدرن ترکیب می کند. وظیفه نویسندگان این بود که کتابی بنویسند که در آن بسیاری از مطالعات مختلف موجود در یک جلد ارائه شود و مقایسه روش‌ها، نتایج و نتیجه‌گیری‌ها را برای خواننده آسان کند. در نتیجه مطالعات کشورهای مختلف در یک کتاب گردآوری شده است. من معتقدم که فرصت مقایسه نتایج و نتیجه گیری از نویسندگان مختلف دیدگاه جدیدی در کشاورزی ارگانیک و تولید مواد غذایی ایجاد خواهد کرد. امیدوارم کتاب ما به محققان و دانشجویان از سراسر جهان کمک کند تا به نتایج جدید و جالبی در زمینه کشاورزی ارگانیک و تولید مواد غذایی دست یابند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Organic farming is a progressive method of farming and food production it does not mean going back to traditional (old) methods of farming. Many of the traditional farming methods used in the past are still useful today. Organic farming takes the best of these and combines them with modern scientific knowledge. Authors' task was to write a book where many different existing studies could be presented in a single volume, making it easy for the reader to compare methods, results and conclusions. As a result, studies from different countries have been compiled into one book. I believe that the opportunity to compare results and conclusions from different authors will create a new perspective in organic farming and food production. I hope that our book will help researchers and students from all over the world to attain new and interesting results in the field of organic farming and food production.



فهرست مطالب

Chapter 1   The Role of Biological Diversity in Agroecosystems and Organic Farming by Beata Feledyn-Szewczyk, Jan Kuś, Jarosław Stalenga, Adam K. Berbeć and Paweł Radzikowski
    Chapter 2   Organic Farming as an Essential Tool of the Multifunctional Agriculture by Elpiniki Skoufogianni, Alexandra Solomou, Aikaterini Molla and Konstantinos Martinos
    Chapter 3   Pollution Prevention, Best Management Practices, and Conservation by Maliha Sarfraz, Mushtaq Ahmad, Wan Syaidatul Aqma Wan Mohd Noor and Muhammad Aqeel Ashraf
    Chapter 4   Organic Weed Control and Cover Crop Residue Integration Impacts on Weed Control, Quality, Yield and Economics in Conservation Tillage Tomato-A Case Study by Andrew J. Price, Leah M. Duzy, Kip S. Balkcom, Jessica A. Kelton, Ted S. Kornecki and Lina Sarunaite
    Chapter 5   Preliminary Results Regarding the Use of Interspecific Hybridization of Sunflower with Helianthus argophyllus for Obtaining New Hybrids with Drought Tolerance, Adapted to Organic Farming by Florentina Sauca and Catalin Lazar
    Chapter 6   Biochar Technology for Sustainable Organic Farming by Suarau O. Oshunsanya and OrevaOghene Aliku
    Chapter 7   Role of Organic Sources of Nutrients in Rice (Oryza sativa) Based on High Value Cropping Sequence by Sanjay Kumar Yadav, Subhash Babu, Gulab Singh Yadav, Raghavendra Singh and Manoj Kumar Yadav
    Chapter 8   Potatoes (Solanum tuberosum L.) by Petr Dvořák, Jaroslav Tomášek, Karel Hamouz and Michaela Jedličková
    Chapter 9   Organic Tuber Production is Promising — Implications of a Decade of Research in India by Suja Girija, Sreekumar Janardanan, Jyothi Alummoottil Narayanan and Santosh Mithra Velayudhan Santhakumari
    Chapter 10   Abundance and Risk Factors for Dermatobiosis in Dairy Cattle of an Organic Farm in the Tropical Region by Mônica Mateus Florião and Wagner Tassinari
    Chapter 11   Organic Livestock Farming — Challenges, Perspectives, and Strategies to Increase Its Contribution to the Agrifood System’s Sustainability — A Review by Alfredo J. Escribano
    Chapter 12   Organic Dairy Sheep Production Management by Juan C. Angeles Hernandez, Octavio A. Castelan Ortega, Sergio Radic Schilling, Sergio Angeles Campos, A. Hilda Ramirez Perez and Manuel Gonzalez Ronquillo
    Chapter 13   The Use of Organic Foods, Regional, Seasonal and Fresh Food in Public Caterings by Jan Moudry Jr, Jan Moudry and Zuzana Jelinkova
    Chapter 14   Alternative Foods — New Consumer Trends by Mehdi Zahaf and Madiha Ferjani
    Chapter 15   Conventional and Organic Farming — Does Organic Farming Benefit Plant Composition, Phenolic Diversity and Antioxidant Properties? by Alfredo Aires
    Chapter 16   Quality and Nutrient Contents of Fruits Produced Under Organic Conditions by Taleb Rateb Abu-Zahra




نظرات کاربران