ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Organic Agriculture Towards Sustainability

دانلود کتاب کشاورزی ارگانیک به سوی پایداری

Organic Agriculture Towards Sustainability

مشخصات کتاب

Organic Agriculture Towards Sustainability

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9789535113409 
ناشر: InTech 
سال نشر: 2014 
تعداد صفحات: 283 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 8 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 60,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 15


در صورت تبدیل فایل کتاب Organic Agriculture Towards Sustainability به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب کشاورزی ارگانیک به سوی پایداری نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب کشاورزی ارگانیک به سوی پایداری

کشاورزی ارگانیک سنت، نوآوری و علم را ترکیب می کند تا به نفع محیط مشترک باشد و روابط عادلانه و کیفیت خوب زندگی را ارتقا دهد. این کتاب مجموعه ای از 11 فصل با تمرکز بر توسعه کشاورزی ارگانیک، نقش پایداری در اکوسیستم و جامعه اجتماعی، تجزیه و تحلیل اثرات زیست محیطی سیستم کشاورزی ارگانیک و مقایسه آن با سیستم متعارف، رشد محصول و فن آوری های کنترل علف های هرز، ارگانیک است. تولید، فن آوری میکروارگانیسم های موثر. به طور مستمر، طیف وسیعی از آزمایش‌های تحقیقاتی بر روی فناوری‌های کشاورزی ارگانیک، کیفیت تولید، حفاظت از محیط زیست و راه‌حل‌های جایگزین غیرشیمیایی و قابل قبول از نظر اکولوژیکی تمرکز می‌کنند. در کتاب کشاورزی ارگانیک به سوی پایداری، محققین مشارکت کننده موضوعات متعددی را در رابطه با تحقیقات کشاورزی ارگانیک مدرن و گرانبها پوشش می دهند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Organic agriculture combines tradition, innovation and science to benefit the shared environment and promotes fair relationships and a good quality of life. This book is a compilation of 11 chapters focused on development of organic agriculture, the role of sustainability in ecosystem and social community, analysis of environmental impacts of the organic farming system and its comparison with the conventional one, crop growing and weed control technologies, organic production, effective microorganisms technology. Continuously, a wide range of research experiments focus on organic agriculture technologies, quality of production, environmental protection and non-chemical, ecologically acceptable alternative solutions. In the book Organic Agriculture Towards Sustainability, contributing researchers cover multiple topics respecting modern, precious organic agriculture research.



فهرست مطالب

Chapter 1   Organic Agriculture, Sustainability and Consumer Preferences by Terrence Thomas and Cihat Gunden
    Chapter 2   Analysis of Production and Consumption of Organic Products in South Africa by Maggie Kisaka-Lwayo and Ajuruchukwu Obi
    Chapter 3   Organic agricultural practices among small holder farmers in South Western Nigeria by Sijuwade Adebayo and Idowu O Oladele
    Chapter 4   Current Status of Advisory and Extension Services for Organic Agriculture in Europe and Turkey by Orhan Özçatalbaş
    Chapter 5   Lithuanian Organic Agriculture in the Context of European Union by Vytautas Pilipavičius and Alvydas Grigaliūnas
    Chapter 6   Mixtures of Legumes with Cereals as a Source of Feed for Animals by Mariola Staniak, Jerzy Księżak and Jolanta Bojarszczuk
    Chapter 7   Tomato Fruit Quality from Organic and Conventional Production by Ilić S. Zoran, Kapoulas Nikolaos and Šunić Ljubomir
    Chapter 8   Application of Active EM-Calcium in Green Agricultural Production — Case Study in Tomato and Flue-cured Tobacco Production by Xiaohou Shao, Tingting Chang, Maomao Hou, Yalu Shao and Jingnan Chen
    Chapter 9   The Suitability of Different Winter and Spring Wheat Varieties for Cultivation in Organic Farming by Beata Feledyn-Szewczyk, Jan Kuś, Krzysztof Jończyk and Jarosław Stalenga
    Chapter 10   Organic Production of Cash Cereals and Pseudocereals by Franc Bavec
    Chapter 11   Environmental Aspects Of Organic Farming by Jan Moudrý jr. and Jan Moudrý




نظرات کاربران