ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Mediterranean Wild Edible Plants: Ethnobotany and Food Composition Tables

دانلود کتاب گیاهان خوراکی وحشی مدیترانه ای: میزهای اتنوبوتانی و ترکیبات غذایی

Mediterranean Wild Edible Plants: Ethnobotany and Food Composition Tables

مشخصات کتاب

Mediterranean Wild Edible Plants: Ethnobotany and Food Composition Tables

ویرایش: 1 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781493933273, 9781493933297 
ناشر: Springer-Verlag New York 
سال نشر: 2016 
تعداد صفحات: 477 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 22 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 39,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب گیاهان خوراکی وحشی مدیترانه ای: میزهای اتنوبوتانی و ترکیبات غذایی: علوم گیاهی، بیوشیمی گیاهی، تنوع زیستی، علوم غذایی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 22


در صورت تبدیل فایل کتاب Mediterranean Wild Edible Plants: Ethnobotany and Food Composition Tables به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب گیاهان خوراکی وحشی مدیترانه ای: میزهای اتنوبوتانی و ترکیبات غذایی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب گیاهان خوراکی وحشی مدیترانه ای: میزهای اتنوبوتانی و ترکیبات غذایی



این کتاب حاصل همکاری گیاه شناسان و شیمیدانان مواد غذایی با هدف ارتقای دانش گونه های وحشی اصلی استفاده سنتی به عنوان غذا در منطقه مدیترانه، تمرکز بر جنبه های قومی گیاه شناسی، تولید طبیعی، کاربردها و جنبه های تغذیه ای است. . یکی از تازگی های کتاب، انتشار جداول کامل ترکیبات غذایی بیش از 40 گونه است که معمولاً در پایگاه های اطلاعاتی مواد مغذی غذاها گنجانده نمی شوند. بسیاری از داده های ارائه شده از تجزیه و تحلیل شیمیایی نمونه های نماینده این گونه ها و سایر داده ها از ادبیات علمی گردآوری شده اند. از آنجایی که این موضوع به طور کامل مورد مطالعه قرار نگرفته بود، این کتاب ابزار جالبی را ارائه می‌دهد تا با هدف ارزش‌گذاری مجدد گونه‌های غذایی وحشی، حفظ مصارف سنتی آنها و همچنین به عنوان جایگزینی برای بهبود تنوع رژیم‌های غذایی مدیترانه‌ای مدرن مورد استفاده قرار گیرد. /p>


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

This book is the result of collaboration between botanists and food chemists, with the purpose of improving the knowledge of the main wild species of traditional use as foods in the Mediterranean area, focus on ethnobotanical aspects, natural production, uses and nutritional aspects. One of the novelties of the book would be the publication of complete food composition tables of more than 40 species, which are not usually included in nutrient databases of foods. Many of the data included comes from the chemical analysis of representative samples of these species and other are compiled from the scientific literature. Since this topic had not been fully studied, this book provides an interesting tool to be used with the purpose of the revalorization of wild food species, preservation of their traditional uses, and also as alternatives to improve the diversity of modern Mediterranean diets.​



فهرست مطالب

Front Matter....Pages i-xii
Front Matter....Pages 1-1
A Historical Perspective of Wild Plant Foods in the Mediterranean Area....Pages 3-13
The Mediterranean Landscape and Wild Edible Plants....Pages 15-31
Nutritional Ethnobotany in Europe: From Emergency Foods to Healthy Folk Cuisines and Contemporary Foraging Trends....Pages 33-56
Ethnobotanical Analysis of Wild Fruits and Vegetables Traditionally Consumed in Spain....Pages 57-79
Natural Production and Cultivation of Mediterranean Wild Edibles....Pages 81-107
Front Matter....Pages 109-109
The Contribution of Wild Plants to Dietary Intakes of Micronutrients (I): Vitamins....Pages 111-139
The Contribution of Wild Plants to Dietary Intakes of Micronutrients (II): Mineral Elements....Pages 141-171
Fatty Acid Profiles of Mediterranean Wild Edible Plants....Pages 173-186
Wild Edible Plants as Sources of Carotenoids, Fibre, Phenolics and Other Non-Nutrient Bioactive Compounds....Pages 187-205
Front Matter....Pages 207-207
Antioxidant Potential of Wild Plant Foods....Pages 209-232
Antimicrobial Potential of Wild Edible Herbaceous Species....Pages 233-252
Recent Advances in Research on Wild Food Plants and Their Biological–Pharmacological Activity....Pages 253-269
Front Matter....Pages 271-271
Ethnobotanical and Food Composition Monographs of Selected Mediterranean Wild Edible Plants....Pages 273-470
Back Matter....Pages 471-478




نظرات کاربران